אחינועם ניני מפרגנת לרייכל ולעוד אמנים טובים. ובלי שום קשר, כתבה מעניינת, לדעתי כמובן.
B betti10 New member 10/11/06 #1 אחינועם ניני מפרגנת לרייכל ולעוד אמנים טובים. ובלי שום קשר, כתבה מעניינת, לדעתי כמובן.
W willo1 New member 10/11/06 #2 אני לא סובלת אותה שמעתי אותה פעם מדברת בטלווזיה או ברדיו והיא דיברה כאילו היא יו"ר הסנאט. אני מקווה בשבילה שהיא השתנתה מאז..
אני לא סובלת אותה שמעתי אותה פעם מדברת בטלווזיה או ברדיו והיא דיברה כאילו היא יו"ר הסנאט. אני מקווה בשבילה שהיא השתנתה מאז..
B betti10 New member 10/11/06 #3 חחח לא שמעתי אותה מדברת כמו שאת אומרת וגם אני לא שומעת את שיריה... אבל יש דברים בגו.
נ נקודה זה כן כינוי New member 17/11/06 #7 חחחח לא, את לא. היא חושבת שבגלל שהיא שרה מול האפיפיור, אז היא אייאייאיי. חיה בסרט :/
W willo1 New member 17/11/06 #8 גם כן אישיות.. לא אוהבת אנהשים שחצנים.. יש זמרים ואומנים שממש רואים עליהם שהם לא שחצנים למרות שיש סביבים פירסום ותהילה..
גם כן אישיות.. לא אוהבת אנהשים שחצנים.. יש זמרים ואומנים שממש רואים עליהם שהם לא שחצנים למרות שיש סביבים פירסום ותהילה..