אחי בלאס וגאס איך אני מצט

REMOD

New member
אחי בלאס וגאס איך אני מצט

לאחי יש ויזה מסוג H1 ברצוני להגיש בקשה לקבלת ויזה ,לאחר שקיבלתי סירוב ללא סיבה האם יש זה יפעל לטובתי שאציין את העובדה שאחי מחזיק בסטטוס הקיים ? תודה מראש רמו

טל ר

New member
מה כוונתך ללא סיבה?

האם אתה בטוח שהסיבה לסרוב לא היתה שלא הוכחת קשרים מספקים לישראל (214b)?

טל ר

New member
בכל מקרה עליו להצהיר על כך

ואם לא עשה כן בבקשתו הקודמת, מי יודע - אולי זו הסיבה לסרוב.

REMOD

New member
למה?

עדי לא הבנתי למה הh1 של אחי יכול להזיק לי ודרך אגב פעם שעברה שניגשתי לקונסוליה לא הצהרתי על כך שיש לי אח בוגאס . אודה לך אם תפרטי לי בנושא .

REMOD

New member
כן אני בטוח

אני בטוח שזה לא היה זה כי בראיון בכלל לא ציינתי שאחי נמצא בוגאס ויש לו ויזה רק ציינתי שאני רוצה לטייל הוכחתי מספיק קשרים עבודה אוטו כסף כל מה שיכולתי אבל כשהגעתי לסוכנת נסיעות שוב היא אמרה שסירבו לי ללא סיבה

טל ר

New member
מה כתבת בטופס DS-156 (בקשת ויזה)

שאלה 37:
Are Any of The Following Persons in The U.S., or Do They Have U.S. Legal Permanent Residence or U.S. Citizenship? Mark YES or NO and indicate that person's status in the U.S. (i.e., U.S. legal permanent resident, U.S. citizen, visiting, studying, working, etc.).​
תחת הסעיף Brother/Sister.

REMOD

New member
כתבתי שאין לי אף אחד לא

הצהרתי על אחי. היום הוא בסטטוס של h1 ובתהליך של גרין כארד השאלה אם אני חייב לציין אותו ? ואם לא האם זה יעזור לי . תודה רמו

טל ר

New member
כתוב שם שחור על גבי PDF

Are Any of The Following Persons in The U.S​
כלומר עליך "להצהיר" על אחיך אם הוא שוהה בארה"ב (בסטטוס כלשהוא). אינני יודע מה יעשו האמריקאים אם יגיעו למסקנה כי שיקרת בבקשת הויזה. טל.

למעלה