אחי היקר

3ויוי

New member
אחי היקר

כבר עברו עשר שנים ואת פניך לא ראיתי עשר שנים ואת קולך לא שמעתי והרי אתה כה קרב אלי, גר מרחק חצי שעה מביתי היתכן שלבך ניסגר ובאין יוצא ואין בא כמה היתגעגעתי לאהוב את ילדיך ,שלושת האחיינים שלי הם בגרו ויצאו אל דרכם בחיים ואני לא ליוותי אותם ולא ראיתי אותם . איך ליבך לא מיתגעגע לשתי בניי שאותם אהבת יותר מכל עוד בטרם היו לך ילדים. אתה ואני אהבנו באמת כמו שצריך להיות בן שני אחים או כך נידמה היה לי. היתי גאה בכל מה שעשית בחיים וקירבתך השרתה עלי תמיד ביטחון . חשבתי שלעולם נהיה זה לצד זו. לא תיארתי לי שפרידה מבעלי תביא בחובה פרידה גם מאחי ומשפחתו. היתנתקת , ברחת. היו לך ועדיין יש ,סיבות רבות להיתנתקות מהורינו ,כאדם בוגר ואחראי היגעת למסקנות ויישמת אותם. היתרחקת טוטאלית מהמישפחה (ארבעה אחיות), והחלפת שם מישפחה. עדיין לא פתרת את הבעיה עם ההורים למרות העימותים והיתכסחויות שהיו. אני שואלת מה זה שייך לי. למה להכליל אותי ואת אחיותיי במרד ובניתוק האכזרי הזה. היסתדרתי בחיי בלעדיך, ועדיין מיתמודדת . מקדישה את חיי לילדיי שחסרון דוגמת אב משפיע עליהם. האם אתה יודע שדמותך שימשה להם כאבטיפוס בילדותם. והם הימשיכו בסתר ליבם להעריצך ולרצות להידמות לך בבגרותם עד היום .כמוני.האם לא תירצה להיות בחתונתם בקרוב, אתה היחיד בעולם המסוגל להצחיק אותי,ולגרום לי לשכוח מהכל קירבתך חסרה לי ולו בגלל האהבה והכבוד שאני רוכשת לך . עשור שלם עבר ועדיין אינך רוצה קשר איתי ,האם לא דיי . האם שיבה לא זרקה בשיערך ,,בשערי,,,האם לא עברנו מספיק . יש מיקרים פתלוגיים שבהם חובה לעזוב את הבית כדי להציל את הנפש אני מבינה ובטוחה שזהו המיקרה שלך ,ולא היה לך ברירה אחרת. גידלת את הילדים והידקת את הקשר עם מישפחת אישתך היקרה ושמרת על הקן היקר הזה מהציפורניים של הסבא והסבתא הטורפים. אך אני לא טורפת ולא הורסת ,רוצה רק קשר כנה אמיץ קשר מיוחד בעל אופי גמיש וקל שבן אח לאחות אוהבים. האם אני נאיבית לא. היתי פעם. נתתי לך את הזמן שלך ולא באתי על עיקבותיך כשניסת להסתיר ולהיסתתר ,,כמה עוד אפשר ,, אתה מכיר אותי ,אני אדם המיתעניין הזולת ברגשותיו אדם תומך למוד סבל אנושי ומרגישה כאב למרחוק, ניסיון חיי מוכיח זאת .נוכל ללמוד אחד מהשני הרי יש לנו עבר משותף, אתה האח היחיד שלי. תוכל בנוכחותי להוציא כעסים ולפרוק את שעל ליבך . מוכנה להיות השומעת והמבינה ,מוכנה לנגוע בכל נקודה ורגש שתירצה לנתח להבין מה שצריך להיות סגור . לא מיתכוונת להיות סנגור להורים או להיות בורר בינכם . אלא לעבור את שלב האמון שלך בי ושלי בך ,ליצור אינטרקציה חיובית ביננו בלי לשפוט בלי לבקר ולבנות מחדש את יחסינו שלב אחרי שלב כמו שצריך אח ואחות . רוצה שתענה לי לפחות ,רוצה לדעת אם כל מה שכתבתי מדבר אליך , מקווה שתתיחס ברצינות למילים ולמשמעותם ואף תיקרא מבן השורות מה שלא ניכתב . מאמינה ושלך לעד ,,,,, אחותך ויוי.

ה מוזה

New member
נגעת.. לי במקום אישי כואב ..

קשה לי להגיב הרגע .. אבל היה חשוב לי לומר לך שקראתי .. ורעדתי מכל שורה .. תגובה שלי תעלה בקרוב ברוכה הבאה אלינו

shirkush

New member
כ"כ מבינה......

גם אני ואחי לא מדברים כבר הרבה זמן..... אמנם אנחנו לא בגילכם.... עדיין גרים באותו הבית ואפילו לא נשואים ועם ילדים..... אבל אחרי שקראתי את מה שכתבת אני חושבת שאני אנסה לדבר איתו כי רק עכשיו אני מבינה כמה הוא יכול להיות חסר לי.... אני חושבת שאת צריכה לשלוח לו את המכתב.... באמת.... ומקווה בשבילך שהוא יבין ושתחדשו את הקשר ביניכם.... שולחת לך
ענק.... מכל ה
....

ה מוזה

New member
שלחי לו את המכתב הזה

לפעמים אנו מוצאים את עצמנו מטפסים על עץ גבוה כשרוצים לרדת ממנו מגלים שלא יכולים כל מה שצריך זה יד שתושט לעברנו ותעזור לנו לרדת מצמרת מעץ המכתב שלך לאחיך הוא היד המושטת ... עשר שנים מים רבים זרמו מאז .. ואולי היום בשוך סערת הרגשות והמרד שלו יוכל לראות בין השורות נפש שמחוברת לשלו ולא רק בקשר דם .. כולי תקווה שהיד שאת מושיטה תתקבל בחום ובאהבה .. כי מה בעצם חשוב בעולם אם לא משפחה .. גם אני איבדתי אח .......על צמרת איזה עץ

למעלה