mikmikonet
New member
אחי הקטן. לא תינוק אבל מתנהג ככה.
אני בת 16 וחצי ואחי בן 14 (מלאו לו 14 בדיוק אתמול). אבל חבל מאד שהוא מתנהג כמו בן 3. "גיל ההתבגרות" לקח אותו רחוק מדי, למצב שהוא כבר נהיה בלתי נסבל. למרות שכבר די הרבה זמן יש לו את ההתנהגויות האינפנטיליות שלו (למשל להגיד לכל מי שעובר לידו "שתקי ת'פה" גם אם הוא לא הוציא מילה. לדבר כאילו הוא מלך הבית, "תהיי בשקט"- וכשאני עונה לא שאני לא רוצה הוא ממשיך להגיד לי לשתוק, לקלל אותי ולהיות הכי ילדותי ואדיוט שקיים בגלקסיה) זה עדיין מפריע לי כל פעם מחדש, אתמול כמעט הלכתי לישון בוכה מתסכול. לא באמת מזיז לי שדווקא הוא אומר לי לשתוק. הרי הוא לא השליט שלי או משהו. אבל תסכימו איתי שזה לא נעים שבן אדם לא מקשיב למה שיש לך להגיד ואומר אחרי חצי מילה "תהיי בשקט", "שתקי"... ההורים שלי די מבינים אותי ואת אחותי הקטנה (ימלאו לה 9 בדיוק מחר
סביבות חנוכה זה הזמן של רוב ימי ההולדת של ילדי המשפחה...) שגם לה הוא מציק לא פחות מלי, אם לא יותר. הם מבינים שהוא החוליה החלשה בכל הסיפור ושאנחנו בדרך כלל לא האשמות בכל הריבים והתסכול. אבל כמה שהם לא יעירו לו הוא יישאר אותו אדיוט. ההתנהגות המגעילה שלו ממש מפריעה לי. וזה לא שהוא טיפש, הוא דווקא ילד חכם, הבעיה היא האטימות שלו אלי ואל אחותי ובכלל לכל מה שמסביבו, הוא רואה רק את הצד שלו ואף פעם לא צדדים של אחרים. אל אחותי הוא סתם מתייחס מגעיל לפעמים בלי שעשתה כלום. תסכול של ילד סנדוויץ'? לא יודעת, וגם לא איכפת לי. רק שיפסיק כבר... זה משגע לי את השכל... זו הייתה מן פריקה שכזו ואם יש לכם עצות מה לעשות חוץ מלהתעלם (לפעמים זה משגע, צריך להעמיד אותו כבר במקומו) אתם גם מוזמנים לתת.
אני בת 16 וחצי ואחי בן 14 (מלאו לו 14 בדיוק אתמול). אבל חבל מאד שהוא מתנהג כמו בן 3. "גיל ההתבגרות" לקח אותו רחוק מדי, למצב שהוא כבר נהיה בלתי נסבל. למרות שכבר די הרבה זמן יש לו את ההתנהגויות האינפנטיליות שלו (למשל להגיד לכל מי שעובר לידו "שתקי ת'פה" גם אם הוא לא הוציא מילה. לדבר כאילו הוא מלך הבית, "תהיי בשקט"- וכשאני עונה לא שאני לא רוצה הוא ממשיך להגיד לי לשתוק, לקלל אותי ולהיות הכי ילדותי ואדיוט שקיים בגלקסיה) זה עדיין מפריע לי כל פעם מחדש, אתמול כמעט הלכתי לישון בוכה מתסכול. לא באמת מזיז לי שדווקא הוא אומר לי לשתוק. הרי הוא לא השליט שלי או משהו. אבל תסכימו איתי שזה לא נעים שבן אדם לא מקשיב למה שיש לך להגיד ואומר אחרי חצי מילה "תהיי בשקט", "שתקי"... ההורים שלי די מבינים אותי ואת אחותי הקטנה (ימלאו לה 9 בדיוק מחר