אחי מחליט בשבילי מכירים את ההרגשה הזאת אני שונאת כשזה קורה.
T the Girl of Love New member 26/1/06 #1 אחי מחליט בשבילי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מכירים את ההרגשה הזאת אני שונאת כשזה קורה.
T the Girl of Love New member 26/1/06 #2 נ.ב- ולא,זה לא קרה עכשיו ולא,אני לא כועסת עכשיו פשוט באופן כללי,זה קורה,ואני שונאת כשזה קורה
נ נסיכת אהבה New member 26/1/06 #3 אצלי זאת אחותי... שתמיד מתערבת, אבל למדתי לא לתת לה להתערב, וללמד אותה שמה שאני מחליטה זה מה שאני מחליטה ואין לה זכות החלטה בכל מה שקשור לחיים שלי.
אצלי זאת אחותי... שתמיד מתערבת, אבל למדתי לא לתת לה להתערב, וללמד אותה שמה שאני מחליטה זה מה שאני מחליטה ואין לה זכות החלטה בכל מה שקשור לחיים שלי.
T the Girl of Love New member 26/1/06 #4 ואולי תסבירי לי איך עושים את זה../images/Emo35.gif כי אני עדיין לא יודעת ממש איך להסתדר עם זה, למרות שאני חייבת להודות,שכשהוא מתערב,זה בדר"כ לטובתי...
ואולי תסבירי לי איך עושים את זה../images/Emo35.gif כי אני עדיין לא יודעת ממש איך להסתדר עם זה, למרות שאני חייבת להודות,שכשהוא מתערב,זה בדר"כ לטובתי...
I iirriiss New member 28/1/06 #5 עונה- אח שלי לא מחליט בשבילי-אולי רק בכיוון של מייעץ-או מעיר... אבל לא מחליט בשבילי...