"אחי נפל בשבי. מצאו אותו מת כשהוא כפות"

יונה1

New member
"אחי נפל בשבי. מצאו אותו מת כשהוא כפות"

זו כותרת הענק שממלאת את כל העמוד הראשי של עתון "מעריב" היום. ובכן, באיחור קטן של 1037 ימים, משפחת שליט חושפת את הקלף המוסרי הכי חזק שלה. ולאחרוני מותחי הביקורת עלי... יש לי עדים שכבר לפני למעלה משנה התחננתי לפני המשפחה לפרסם את זה בציבור. יש לי עדים שלפני חודשיים חזרתי והתחננתי בפני נועם שיפרסם זאת, ואפילו לסבא צבי אמרתי עד כמה המידע הזה קריטי לדעת הקהל. נו, אבל כמו שקראנו כולנו במוסף "הארץ" של סוף השבוע, המשפחה וראשי המטה מתייעצים רק עם פרסומאים. קטונתי. אני ממש לא פרסומאית ואפילו לא בת פרסומאי.

skeptic

New member
תזכורת קטנטנה

לא הכל זה אני ואני ואני - כלומר את. האישיו זה גלעד.

את באמת חושבת שדעת הקהל

היוותה מכשול כלשהו לעסקה? דעת הקהל תומכת! דעת הקהל מקבלת עסקה של מאות בעבור אחד, ביניהם מפקדי זרועות(...), רוצחים שידיהם הפיזיות גואלו בדם, מסייעים, מתכננים, דמויות "רוח", אסירי עולם, אסירים עם עשרות מאסרי עולם, הכל. מה לעשות, שנפלנו ב3 השנים האחרונות על ראש ממשלה שהוכיח כי הוא שם קצוץ על דעת הקהל בכל הנוגע ל"מקום העבודה" שלו. עם הנוכחי, זה לא המצב. ולא, ממש לא הצבעתי עבורו, לצערי ולבושתי ב2006 הצבעתי עבור הקודם.

קמנצינד

New member
נועה, אני הבנתי את התגובה של יונה1 בדיוק ההפך

אני חושב שיונה1 אמרה שזו היתה טעות להיוועץ באנשים שמבינים בפרסום. אני לא חושב שיש סתירה בתגובות שלך ושלה.

יונה1

New member
באמת שאלה מצויינת נועה

אכן לא הסברתי את עצמי מספיק וכיון שאת חדשה כאן, את לא יודעת שמהרגע הראשון התנגדתי לביזבוז אנרגיה על כלל הציבור, ותחתן, השקעת כל המשאבים בראש הממשלה וסביבתו. כוונתי ב"דעת הקהל" במקרה הזה היא שכנתו מלמעלה של אבי דיסקין, וגיסתו של אחרון שרי הקבינט וכן, כמובן שאפילו אולמרט עצמו. אני ראיתי בספור נפילת דודו של גלעד את הקלף המוסרי החזק ביותר שיש למשפחה ולדעתי היה צריך לחשוף זאת מיד. התגובה שלי כוונה בעיקר לאחרון מותחי הביקורת עלי, כי די נמאס לי ומאד מתסכל אותי לגלות חודש אחרי חודש, ושנה אחרי שנה שטענותי ודעותי מתממשות.

בין שרי הקבינט נמצאים שרי ש"ס

והסיבה שהם יצביעו בעד כל עסקה שלא תהיה היא כי זה פופולארי, וכל אצבע היא קריטית.

למעלה