אחלה ישראבלוף

amybr

New member
אחלה ישראבלוף

בחברת "ארי אבטחה" העלו את הישראבלוף לדרגת אומנות: השכר שלנו היה, לפני עליית שכר המינימום, 20.25 ש"ח שהורכבו כך: 17.93 ש"ח עפ"י חוק שכר מינימום+ 2.32 ש"ח לשעה "תוספת לפרוייקט". עכשיו את שכר המינימום הם אמנם העלו ל- 18.58 ש"ח, אבל את ה- "תוספת לפרוייקט" הם הורידו ל- 1.67 ש"ח לשעה, כך שביחד זה עדיין יוצא 20.25, ולא קיבלנו שום תוספת. אחלה ישראבלוף שבעולם. וכן: כל חודש אנחנו משלמים 10 ש"ח "טיפול מקצועי", כלומר: עבור טיפול בזכויות שלנו. כן, עבור קבלת הזכויות המגיעות לנו כחוק אנחנו צריכים לשלם כסף. לא יאומן.

שמעתי פעם שבארי

מפטרים את כל המאבטחים אחרי 8 חודשים, ואז חברה- בת ששכחתי את שמה שוכרת אותם, ומפטרת אותם אחרי 8 חודשים וחוזר חלילה. האם זה נכון?

אצלנו מפטרים אחרי 11 חודש

עכשיו מי שרוצה להיתקבל מפטרים אותו אחרי 10 חודשים . מה ש-אומר שבסופו של דבר אני יכול להשלים שנה וכמה חודשים , אחרי זה להיתפטר וליתבוע אותם על " פנסיה " גם

joshh

New member
על איזה טיפול בידיוק!!!

אתה רציני ? אתה יכול לפרט לי יותר במסרים ?

amybr

New member
כדי שהם יתנו לנו את כל הזכויות

המגיעות לנו עפ"י החוק אנחנו חייבים לשלם להם 10 ש"ח בחודש. כדי שלמשל אקבל מהם את ימי החופש המגיעים לי עפ"י אני צריך לשלם להם 10 ש"ח בחודש

dobhy46

New member
כן גוש היקר

זאת השיטה החדשה כל חברה מקימה חברת בת וכאשר אחד העובדים מגיע ל-8 חודשים הם מציעים לו לעבור לעבוד שם ולהיפך

joshh

New member
את זה אני מכיר

אבל דמי טיפול ?????? זאת חוצפה חדשה ! אני בשוק !

למעלה