אחלה מקום - כל הכבוד

נרו.

New member
אחלה מקום - כל הכבוד

אפרתוש , ראשית תיסלם על העיצוב והאוירה . הנרות , האורות העמומים , המוסיקה , ניחוח הקפה , הכל כמו שתיארת ואף יותר מזה . הקפה מצויין ובדיוק בספלים שאני אוהב . הצעת יעול קטנה - לעבור משקיות סוכר לקערות סוכר עם כפית (לפחות בשולחן הקבוע שלי ). השירות טוב מאד , ניכרת הקפדה על הגשה מהירה , אדיבות וריקון מאפרות בזמן . היה לי כיף אמיתי , סמני את השולחן שלי כקבוע ...שם בפינה ..יודעת ... בהצלחה

העלמה

New member
מצטרפת להצעתו של נרו...

המתיקות - מצרך מבוקש. צלחות יועליו, אפילן ביותר. אפרת, אני מתנדבת לקחת את הנושא על אחריותי. נרו - ראה זאת כעניין סגור. ואגב, מה שלומך בימים אלו? העלמה.

נרו.

New member
עלמתי

חן חן על התגובה , בימים אלה אני בסדר , כהרגלי משכבר בימים. בועתי ממשיכה לשמור על שלמותה , ללא סדקים וזעזועים מיותרים. מקווה שאצלך כנ``ל (ללא הבועה כמובן ...אם לא צריך לא חייבים) שוב תודה ולילה טוב

אפרת.א

New member
תודה עלמה - יעילותך עזרה..

רואה נרו? אמרה ועשתה אורחת כזו - ממממ....ממש תאווה. מתמוגגת בכיף - נהנית לראות בית קפה ריחני בשכונה שכזאת. עלמה יפיפיה - ציפור בנדודה, שמחה שערב לחיכך - הקפה והעוגה? (שרי אפתה...שילבה בתוכה ימ`בה אהבה) שרי יקירה - האורחים מבקשים ``אונקור`` - תראי את התור...

אפרת.א

New member
נרו יקירי - טוב, שם טוב....

וכמו שנאמר: ``טוב שם טוב, משמן טוב... כשראיתי אותך פוסע אל תוך בית הקפה...ליבי החסיר פעימה. הדופק עלה. הסמקתי. הבטיח וקיים... האם..? ואולי? שם בפינה , כפי שהבטחתי , שמור לך השולחן. שולחן עליו הקפדתי שהתאורה, תתאים שהמפה... שאגרטל הפרחים יהיה תואם.. ש...וש...וש... אם תביט שוב, נרו יקר - תראה - את השקיות החלפתי כד סוכר מזכוכית אשר בתוכו מדיד של כפית... שמתי. על כל שולחן - כד זכוכית צבעוני, יפה נעים , מתאים לעששית... את הקפה שלך - אני הכנתי... מלוא חופן רגשותי! כשקמת והלכת...ידעתי .. מבט במבט הצטלב. חיוך מן הלב. ניד הראש אמר - ``מחר``... תודה - א.

נרו.

New member
אפרתוש

את החיוך שמרוח על פני מאז שקראתי את תגובתך יקח הרבה זמן להוריד. איזה כיף . תודה תודה ומיליון נשיקות נרו

למעלה