אחלה סידרה

אחלה סידרה

סיימתי את כל ה12 פרקים ביומיים. כמעט ברמה של מונלייט, חבל לי מאוד שהפסיקו את מונלייט
בהתחלה הייתי סקפטי לגבי הקונספט של ערפדים שחיים בגלוי עם בני אנוש, אבל עד מהרה הגעתי למסקנה שזה קונספט מגניב וחדשני. אני לא כ"כ אוהב את זה שערפדים מתים באור יום, זה גם למה אהבתי יותר את מונלייט, אבל בעיקר בגלל שפיתוח הדמות הראשית במונלייט הרבה יותר עמוק מאשר בטרו בלוד. אגב, מישהו יודע מתי מתחילה העונה השנייה? נ.ב. זה רק אני או שאנה נראית בטרו בלוד הרבה יותר טוב מאשר בX-מן?

אבל למה, למה לכתוב טרו בלוד, ולא טרו בלאד.

נראה לי שבXמן היא הייתה אמורה להראות יותר צעירה. ועם היא נראת בטרו בלאד יותר טוב, אז תצפה בטרו בלאד.

לפני הכול יש לכתוב תקראי ולא תקרא.

ושנית, למה את גורם לי לנבור ולחפש. אני חוזרת על שאלתי, אבל למה, למה לכתוב טרו בלוד ולא טרו בלאד?

כי בא לי?

ולא הבנתי את משמעות המשפט " ועם היא נראת בטרו בלאד יותר טוב, אז תצפה בטרו בלאד." במיוחד אחרי פוסט שכל כולו מדבר על זה שצפיתי בכל פרקי הסדרה, כמה נהניתי ממנה והשוואה למונלייט.

הנקודה היא שאתה

לא חייב לצפות בה בסדרות/סרטים אחרים. אבל עכשיו שאניח חושבת על המשפט הוא באמת קצת מוזר.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo103.gifאין לי מושג מתי העונה השניה,אולי..

מתי שתיגמר הראשונה. ואז נחכה כמה חודשים. וזה טרו בלאד. לא בלוד זה נשמע כמו בלוג רק בלוד כמו לוד,ב-לוד, בלוד. XDD

ובעיברית (כי זו ספתינו כאן ביישראל) דם אמיתי

אבל זה נשמע קצת מתלהב. בכלל המון שמות מתורגמות של סדרות יוצאות פארש.

למעלה