אחלה פורום יש כאן.חבל שלא ידעתי

Raz male

New member
אחלה פורום יש כאן.חבל שלא ידעתי

שהוא קיים... בכל מקרה אני צריך להתייעץ בקשר למחיר האם תוכלו לעזור לי?

Sunlight Theory

New member
כמובן

והרבה מעבר לכך

Raz male

New member
קודם כל תודה

ונראה לי שיהיה לי עוד הרבה שאלות וגם אני אנסה לתרום מהידע שלי לפורום. ולבעיה שלי...הציעו לי לתקלט בבת מצווה בפאב בגלל שאף פעם לא עבדתי במקומות כאלה לא ידעתי לענות לגבי המחיר. מזל שהיה לי תרוץ מוצלח למה אני צריך לחשוב על המחיר אבל באמת אין לי שמץ של מושג כמה משלצים בד"כ על עבודה כזאת. אם תוכלו לענות לי זה יעזור המון.תודה

Sunlight Theory

New member
ספר לנו

מעט על הרקע שלך . המחירים משתנים מאוד , החל מ-400 ש"ח ל-1200 ש"ח בממוצע . קיימים גם כאלו שמתפשרים על פחות (ויש כאלו שאפילו מתקלטים בחינם) , או כאלו שלוקחים אף כפול מזה . אם העבודה היא ללא ציוד משלך (בד"כ פאבים כוללים ציוד) , לדעתי אתה צריך לבקש 700-600 ש"ח (כאשר נקודת ההתפשרות המינימלית שלך היא 400 ש"ח , בתנאי שאתה עדיין לא מנוסה מספיק) . זה גם תלוי מאוד בלקוח , על אירוע בסיסי ללא ציוד תקליטן מנוסה יכול לדרוש לעתים כ-600 ש"ח מלקוח אחד כאשר מלקוח אחר ניתן לדרוש סכום כפול מזה , ואצל שני הלקוחות תבצע את אותה העבודה בדיוק .

Raz male

New member
אוקיי...

אני עובד כבר כמעט שנתיים בעיקר באירועים כגון חתונות ובריתות בר\בת מצוות באולמות גדולים,אני עובד עם שותף אבל לא יצא לנו לעבוד הרבה עדיין בשנתיים האלה.אז לפני יומיים הציאו לי לעבוד בפאב שאין בו ציוד לעשות אירועים קטנים אז בעל המקום אמר לי להגיד לו מחיר כי זה מין מכרז קטן בין כמה די.ג'יים חשבתי להגיד לו 600 ש"ח אבל נראה לי שאני אציע 500 בסופו של גבר כדי לקחת את העבודה.

Sunlight Theory

New member
כך שאת התשובה ידעת כל הזמן

אני מסכים איתך . אתה עלול להתקל בדעות כמו לא , אל תתפשר על כזה סכום . אבל תתעלם , כבר עבדתי עם תקליטנים ברמה גבוהה מאוד שיתפרשו על כמעט חצי מזה . הסיבה היחידה לדעתי היא שלדי ג'יי אסור להתפשר מידי במחירים (וכאן אתה צריך לעשות חושבין על כל העבודות , ואף על המקצוע) , על אף שהתפשרות רצינית תעבור פי 5 את שכר המינימום בד"כ , היא השמיעה היקרה שלנו שמעבודה לעבודה נפגעת יותר . בהצלחה באירוע!

למעלה