אחלה פורום

OmriEd

New member
אחלה פורום

דבר ראשון אני מצטער אם ההודעה הזאת מופיעה כמה פעמים כי אני לא רואה שמה שאני מפרסם יוצא בפורום אז אני ינסה שוב... אתמול ישבתי מ-2 עד 5 וחצי בבוקר וקראתי סיפורים מהדפים קודמים והארכיון...היה מזה כיף/מפחיד...(אני בנאדם שאוהב קצת לפחד :)) [וזה לא מזוכיזם]{!} בקיצר אחרי שיבתי כמה שעות וקראתי את הסיפורים שלכם כל דבר הקפיץ אותי למוות... למשל יש את הפרסומות שאלה שאם אתה מעביר מעליהם את העכבר הם מתחילות לדבר... פתאום אני שומע... גגגגבבבבבבבבבברררררררררררררר מזה קפצתי... (זה לא בתפוז :)) הנמכתי את הרמקולים עד הסוף והמשכתי לקרוא ואז היה משהו שאני פשוט כמעט אבדתי את ההכרה....הרמקולים התחילו להרעיש..מאוד להרעיש.. נסתי להנמיך אותם ואי אפשר,למה? כי זה כבר בסוף! והרעש מתחזק ומתחזק... ואזזזזזזזזז

OmriEd

New member
אין לי מושג למה ההודע הנקתעה באמצע

אבל בכל זאת הקמקולים עשו כל כך הרבה רעש.... ואז אני קולט שזה בעצם העכבר האלחוטי שלי שעושה איזושהי בעיה עם הרמקולים עם הקילטה :) זה היה מאוד מפחיד באותו רגע.....

Idan91

New member
בררר..

גם אני התחלתי להיות די פחדנית עקב קריאת הסיפורים כאן... אתמול בלילה הלכנו, אני ועוד ידיד וחברה, לאזור הבריכה בקיבוץ שלנו... כל האזור שם מלא בחורשות שכאלה, וחשוך לחלוטין... כמובן שהתחילו לצוץ לי בראש אגדות אורבניות וצ´יזבאטים מכאן, וברגע שהגענו לשער של הבריכה, אני והחברה הסתובבנו ועפנו משם! (גם הידיד נגרר אחרינו בחזרה בחוסר רצון..)

חחח... האמת היא שזה היה אפילו...

יותר מצחיק..
אנחנו מחזיקות ידיים והולכות מהר-מהר.. ואני (עוזבת ידיים ומגבירה מהירות): "נו, יאללה, עידן, בואי כבר!" עידן: "נועה וווההאאאאא אל תעזבי אותי!" (קופצת אליי..
) אבל איזה אמיץ הוא, הא?..
ד"א.. יש ב
מישהי ממש מתוקה שקוראים לה שרון, ובצרפת היא פגשה משפחה, שלאבא קראו דניאל ולבנים עומרי ותום.. חחח.. מזכיר לך משו?

Idan91

New member
זה היה מפחיד לחלוטין!!!

ועוד כששמענו רעשים מפחידים מכיוון הבריכה.. ברררר!!!

למעלה