אחלה פרק!!!

אחלה פרק!!!

אני לא זוכרת את המספרים הסידוריים, אבל הפרק שהיה עם אינגריד ובעלה - קלאסה. ממש הזכיר פרקים קודמים של בנות מקלאוד. נהניתי מכל רגע, גם אתן אהבתן את הפרק?

yafash7

New member
רוחמה

צודקת.שני הפרקים האחרונים היו אחלה ובאמת היה משהו שהזכיר נשכחות. הזוגיות בינה למרכוס נחמדה ושברה את הנוסחא בת דרובס עם קילראני. מקוה שגם הפרק של היום יהיה נחמד שכן ראיתי את הפרק האחרון והוא באמת נחמד לסיום. נדמה שמישהי בפורום כתבה בעבר שהם צילמו כמה פרקים שוב כי הם היו גרועים. יכול להיות שאלה הפרקים?

MissPop

New member
כן.

אני מאוד אוהבת את אינגריד

הפסדתי מלא פרקים אבל אתמול היה פרק

שזה כאילו 6 חודשים מאוחר יותר...שהיה דווקא די מרגש , כל פעם שסטיבי מדברת לאלכס אני די דומעת לי....כאילו מה זה לא פייר שהרגו לה אותו.. אז כמו שאמרתי פיספסתי הרבה פרקים, הבנתי שמוירה היתה בהריון, את הפרק שהיא גילתה שהיא בהריון ראיתי, אבל איפה התינוק? עם פיל? הם לא ביחד?

תשובות

קודם כל זה שנה מאוחר יותר. מוירה אכן הייתה בהריון, אבל הפילה את התינוק. פיל הציע למוירה לבוא איתו לחתונה של בנו ולהשתקע ליד בנו וכלתו, אך מוירה לא רצתה לעזוב את דרוברס ושחררה אותו להשלים עם בנו ולגור שם. התמונה שראו אתמול זה פיל עם הנכד הראשון שלו.

יותר נכון לשאול מה פול עשה לאינגריד

בשיא הקיצור, פול הוא אלים, והכניס כבר מישהו לבית החולים, רק כי ראה שאינגריד מדברת עם גבר זר. היא נמלטה מפניו, וככה היא הגיעה לגנגלן. בשני הפרקים המצויינים של העונה, מומלץ ביותר לצפיה, אינגריד מנסה להשתחרר מהאלימות ומהאובססיה של פול אליה.

JuSt A d i

New member
אני יודעת את הסיפור על פול

אבל באחד התקצירים שמופיעים בהוט היה רשום שהיא תעשה לו משהו ואת הפרק הזה פספסתי זה היה לפני שני פרקים

למעלה