אחלה שבעולם... מחכה לבחורות הרומנטיות.. ;-)
ר רקדנית הרוח.. New member 17/4/01 #2 מחכה?? אל תשב בחיבוק ידיים תמשוך אותן לכאן..(-; ולמה רומנטיקה מתקשרת תמיד עם נשים?? גבר רומנטי זה הרבה יותר מרתק...
מחכה?? אל תשב בחיבוק ידיים תמשוך אותן לכאן..(-; ולמה רומנטיקה מתקשרת תמיד עם נשים?? גבר רומנטי זה הרבה יותר מרתק...
K KONFUZ New member 17/4/01 #3 רקדנית.. בשביל התחלה... רוצה נשיקה? או שיר קטן? או נשיקה ושיר? קונפוז..(מחכה)
ר רקדנית הרוח.. New member 17/4/01 #6 העיקר הכוונה..(-: אם לא הלך הפרח אני אקבל בשמחה שיר.. נשיקה..אממממ.... אולי אח``כ..(-;
K KONFUZ New member 17/4/01 #7 או קייי רקדנית רקדנית נחמדה היום הית.. את היום לי עשית , החיוך שלך להיט. את הפרח פיקששתי..ולנשק אותך המתנתי. רקדנית חביבה ..מאחל לך יום נפלא!! ועכשיו אימרי לי..את רוצה ת`נשיקה? קונפוז~...(מחכה לתשובה עם הרוח..)
או קייי רקדנית רקדנית נחמדה היום הית.. את היום לי עשית , החיוך שלך להיט. את הפרח פיקששתי..ולנשק אותך המתנתי. רקדנית חביבה ..מאחל לך יום נפלא!! ועכשיו אימרי לי..את רוצה ת`נשיקה? קונפוז~...(מחכה לתשובה עם הרוח..)
ב ב א ר י New member 17/4/01 #10 הנה לך פרח לאחר ניסיונות כה רבים... בהם לא הצלחתי לקשקש פרח הנה לך קובץ עם פרח שמיימי....
ב ב א ר י New member 17/4/01 #8 אחי... אל תחכה לבחורות הרומנטיות !!! תעשה שהן תחכנה לך...תהיה רומנטי בעצמך ותראה עד כמה תהיה מאושר...
אחי... אל תחכה לבחורות הרומנטיות !!! תעשה שהן תחכנה לך...תהיה רומנטי בעצמך ותראה עד כמה תהיה מאושר...