אחלה של פיצה לילדים..../images/Emo91.gif
יצאה לי היום אחלה של פיצה שהכנתי לילדים וחשבתי לשתף אתכם בכיף זה.. תחשבו כמה נוח שיש בצק מוכן במקרר, גבינת מוצרלה ורוטב לפסטה או רוטב מיוחד לפיצה...תוך עשר דקות אני מכינה לילדים פיצה טעימה לארוחת ערב, והבצק יוצא ממש רך וטעים מתאים בדיוק בשבילם. אז קדימה..הפשילו שרווליים ואחת ושתיים ולהכנה:
להכנת הבצק צריך 2 כפות שמרים יבשים 1/4 כוס חלב פושר (או מים) מעט מלח ומעט סוכר 2 כפות שמן ביצה 2 כוסות קמח את השמרים היבשים ממיסים עם הנוזלים+ מלח וסוכר, מוסיפים ביצה וקמח ולשים לכדור ומתפיחים עד שיכפיל את הנפח. את הפיצות תכינו אישיות לכל ילד, ותגוונו בזיתים, פטריות או דבר אחר שמתאים לטעמם של הטועמים המלכותיים שבבית.. אני אפיתי את הבסיס בערך 10 דקות בחום בינוני גבוה ורק אז הוצאתי והוספתי את הרוטב, הגבינה וכד´.. ועוד כמה דקות בתנור ונגמר הסיפור. אהבתי בעיקר שני דברים במתכון הזה- שהבצק יכול להשאר כמה ימים במקרר וזה נוח, ושזה יוצא פשוט טעים ורך ולא קשה מדיי לקטנים. חוצמזה שלא יעזור לנו, אין כמו תוצרת בית, זה תמיד עדיף מאשר מאשר להזמין פיצה מוכנה.. ובתיאבון גפן
יצאה לי היום אחלה של פיצה שהכנתי לילדים וחשבתי לשתף אתכם בכיף זה.. תחשבו כמה נוח שיש בצק מוכן במקרר, גבינת מוצרלה ורוטב לפסטה או רוטב מיוחד לפיצה...תוך עשר דקות אני מכינה לילדים פיצה טעימה לארוחת ערב, והבצק יוצא ממש רך וטעים מתאים בדיוק בשבילם. אז קדימה..הפשילו שרווליים ואחת ושתיים ולהכנה: