אחלה של תמונות מהערב קרבות!

orslimy

New member
פישר!

יש תמונות מהקרב שלי ? או עדיין לא? יאללה אמא שלי מתרגשת מהבן הפצוע שלה....

Black Cobra

שלחתי את התמונות האלה לרותם שיפרסם באתרו.... אני מבין שלקחת אותם מהאתר שלו הוא כבר לא מתאמן אצל רותם הוא חיי בארגנטינה!

אני לא מבין מה ההתלבהות..

גרסייה בא לשם עם כל הקטע של אני הארגנטינאי הבלתי מנוצח.. לפני הקרב זרק משפטים כמו מי הטיפש שבא להלחם נגדי בזמן הקרב קיבל מכות במהלך כל הסיבובים (הוא הצליח להביא יותר משני מכות רק בסביבוב השלישי) ואחרי הכל עוד סוגרים תיקו?! הוא גם אל הביא שום בעיטה מעל החגורה, אין איזשהי מכסה לשמונה בעיטות בסיבוב בקיק בוקס?!

חוק 8 הבעיטות בקרב קיק-בוקס תקף,

אך ורק אם מסכמים זאת בזמן סגירת הקרב בין המאמנים,האמרגנים,והשופטים,בקרב זה ספציפית לא היתה בקשה כזו ולכן הנושא לא רלוונטי.הקרב הסתיים בתיקו ע"פ החלטת שופטי הניקוד,והרי ההחלטה: שופט א - ניצחון לחנקייב שופט ב - ניצחון לגרסייה שופט ג - תיקו שלך בפורום, אורי צבי,

באמת מעניין, יודע מי היה שופט ב'?

אני שפטטתי בזירה,רותם אלון ורענן היו בפינה של גסטון,מי נשאר? נו באמת בוא נפסיק להיות קטנונים כאלה,במקום לפרגן לספורטאים,אנחנו מתווכחים ויכוחים סתמיים,האמן לי השיפוט בקרבות האגרוף והקיק-בוקס היה הוגן ומכובד ולדעתי לא נגרם כל עוול למתחרים. שלך בפורום, אורי צבי,

אורי זה הכל מקינאה....

לא תשמע מאף אחד מהם לא מדסקלו לא ממיכה ושאר שות' ביקורות על הליגה המקצוענית..... הם הפכו את זה להרגל מגונה לתקוף לתקוף ולתקוף.... אולי הם מבקרים את הליגה המקצוענית אבל הם לא עושים את זה בפומבי כפי שהם נוהגים לעשות את זה כאן שוב ושוב בפורום. תתקשר אלי לפלאפון יש לי משהו להגיד לך יניב

joker89

New member
אויי פישר

אני לא קשור אל כל מי שהזכרת פה. אני פשוט נותן השהרות ולא מאשים אף אחד. אני מעודד את כל הפעילות המתבצעת אז בבקשה בלי הכללות זה לא יפה. גם אני לא ראיתי וכאשר אני אצפנ ואראה שההשארות שלי לא מוצדקות אני יודיע בשימחה. כי מי שהולך ראש בקיר נתקע בוא בסוף

Boxline

New member
../images/Emo26.gifגם את החניך של אורי צבי../images/Emo36.gif

קיפחו לפני 3 ארועי הזירה כשהוא היה צריך לקבל תיקו גם על פי החלטות השופטים ובסופו של דבר הוא הפסיד שופטים הם בני אדם ובני אדם טועים (אם אתה לא טועה אז בכיף שיהיה לך) ותתפלא גם לפרשן ואחראי ארועי הזיררה זה קורה. אם יש לך בעיה אני ממליץ לך ללכת לשפוט שם נראה איך תסתדר

toy s0ldier

New member
לא מבין מה אתה מחזיק ממנו כל כך

מברבר בשכל הרבה ותאמת אין לו כל כך כישורים או לפחות לא ראיתי אותם גם לא בסרטונים שעשו על הקרבות שלו לא ראיתי דברים מיוחדים אבל אל תבינו אותי לא נכון אני נותן לו הרבה כבוד... peace

muaythai7

New member
אחלה של תמונות מהערב קרבות!

באתר CMA ........ אבל התמונות לא נראות מקצועיות כמו באירוע הקודם!! שימו לב להבדל הגדול בין התמונות הפעם לבין התמונות פעם שעברה !

למעלה