גרסייה בא לשם עם כל הקטע של אני הארגנטינאי הבלתי מנוצח.. לפני הקרב זרק משפטים כמו מי הטיפש שבא להלחם נגדי בזמן הקרב קיבל מכות במהלך כל הסיבובים (הוא הצליח להביא יותר משני מכות רק בסביבוב השלישי) ואחרי הכל עוד סוגרים תיקו?! הוא גם אל הביא שום בעיטה מעל החגורה, אין איזשהי מכסה לשמונה בעיטות בסיבוב בקיק בוקס?!
אך ורק אם מסכמים זאת בזמן סגירת הקרב בין המאמנים,האמרגנים,והשופטים,בקרב זה ספציפית לא היתה בקשה כזו ולכן הנושא לא רלוונטי.הקרב הסתיים בתיקו ע"פ החלטת שופטי הניקוד,והרי ההחלטה: שופט א - ניצחון לחנקייב שופט ב - ניצחון לגרסייה שופט ג - תיקו שלך בפורום, אורי צבי,
אני שפטטתי בזירה,רותם אלון ורענן היו בפינה של גסטון,מי נשאר? נו באמת בוא נפסיק להיות קטנונים כאלה,במקום לפרגן לספורטאים,אנחנו מתווכחים ויכוחים סתמיים,האמן לי השיפוט בקרבות האגרוף והקיק-בוקס היה הוגן ומכובד ולדעתי לא נגרם כל עוול למתחרים. שלך בפורום, אורי צבי,
לא תשמע מאף אחד מהם לא מדסקלו לא ממיכה ושאר שות' ביקורות על הליגה המקצוענית..... הם הפכו את זה להרגל מגונה לתקוף לתקוף ולתקוף.... אולי הם מבקרים את הליגה המקצוענית אבל הם לא עושים את זה בפומבי כפי שהם נוהגים לעשות את זה כאן שוב ושוב בפורום. תתקשר אלי לפלאפון יש לי משהו להגיד לך יניב
אני לא קשור אל כל מי שהזכרת פה. אני פשוט נותן השהרות ולא מאשים אף אחד. אני מעודד את כל הפעילות המתבצעת אז בבקשה בלי הכללות זה לא יפה. גם אני לא ראיתי וכאשר אני אצפנ ואראה שההשארות שלי לא מוצדקות אני יודיע בשימחה. כי מי שהולך ראש בקיר נתקע בוא בסוף
../images/Emo26.gifגם את החניך של אורי צבי../images/Emo36.gif
קיפחו לפני 3 ארועי הזירה כשהוא היה צריך לקבל תיקו גם על פי החלטות השופטים ובסופו של דבר הוא הפסיד שופטים הם בני אדם ובני אדם טועים (אם אתה לא טועה אז בכיף שיהיה לך) ותתפלא גם לפרשן ואחראי ארועי הזיררה זה קורה. אם יש לך בעיה אני ממליץ לך ללכת לשפוט שם נראה איך תסתדר
מברבר בשכל הרבה ותאמת אין לו כל כך כישורים או לפחות לא ראיתי אותם גם לא בסרטונים שעשו על הקרבות שלו לא ראיתי דברים מיוחדים אבל אל תבינו אותי לא נכון אני נותן לו הרבה כבוד... peace