אחלה...

אחלה...

כבוד לבחורה אם הראש הקרבי.. אני חושב שאני הכי הכי תופס בעולם מבנות אם רצון לשרת ביחידות קרביות. לגברת טל...סחתיין על הידע. בנוגע לעוד סוגי שיבוץ ליחידות קרביות שבנות יכולות להשתבץ: יש אחת של ה.... ויש גם תהיא.... ויש גם עוד איזה שתיים שבכלל "כבדות" מאוד. אם יש לך ידע בשפות זרות-ואזרחות נוספת.זה מצויין. אלב מבחינת שיבוצים כבר יותר קל להיגע לטיס מאשר לשם. הינשוף הנצחי שולט. רות סוף.

just4fun

New member
../images/Emo66.gif קודקוד

תודה רבה על ה"כבוד" שאתה נותן לי אבל אני מבטיחה לך שכמוני יש עוד הרבה... והמספר רק גדל מיום ליום בנות פשוט לא רוצות להיות בתפקידים נחותים ומשעממים וכמו שנאמר קרבי,זה הכי-אחותי :) אז.......את הידע שלי אני כבר אשיג ויש לי כבר קצת....... ובעניין הטייס,למה כולם כל כך בטוחים שטייס זה הטופ אוף דה טופ לא כולם רוצים ללכת לטייס שנתיים לא לראות את הבית ...............

אוקיי

בנוגע לזה שהמספר גדל מיום ליום..אני בכלל בכלל לא בטוח. כשאני הגשתי בקשה בתור בן יחיד-שההורים שלי חתמו לי על קרבי למדור פרט, כולם הסתכלו עלי שם כמו על עוף מוזר.. ולא הבינו למה לעזעזל אני מתגייס בכלל.. אז בהחלט כבוד..בנוגע לטיס.. אני בכלל בכלל לא מחזיק מזה...כנ"ל לגבי חובלים... יש לי אח שהיה בטיס. ושני חברים בדרך וחבר אחד לחובלים. ומבחינתי הם שווי ערך לג´ובניקים אם המסלולים הכי נחשבים.

just4fun

New member
אוקי אז ככה ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

אסור!!! להתיחס למה שאנשים חושבים!!!!!! ואי אם אני הייתי מתייחסת לכל פרט,היום הייתי מוצאת את עצמי עמוק בבוץ :) מה´כפת לך אם מסתכלים עלייך כעל מוזר? הכל בצחוקיה :)) וחוצמזה,לאבא שלי יש רשיון טייס,וכל פעם שאני טסה איתו אני מקיאה אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תבין לבד רק במטוסי נוסעים,הג´מבואים ואלה אני מרגישה טוב

למעלה