אחלום לנצח בכוכב נולד

שלומיתת

New member
אחלום לנצח בכוכב נולד

הרגע המתמודד לי בירן ביצע אותו היה נחמד, אבל הוא קצת הרס את השיר לדעתי

שלומיתת

New member
לא יודעת אם רצח

אני חושבת שאנחנו לא מי יודע מה אובייקטיביים הביצוע היה סביר

AvtipuS

New member
מההתחלה הכל לא היה במקום...

מההתחלה העיבוד נשמע לי "אירווזיוני" כזה... אפילו מנצור שהוא מתופף על טעה בכניסה.

שלומיתת

New member
לי יותר הציק השינוי של הגיטרה

שזה ממש הסימן היכר של השיר הזה והאמת שהוא גם זייף אבל עדיין, שמעתי ביצועים יותר גרועים

paras pontos

New member
ליבי רן

כ"כ התלהבתי שראיתי שהקוף בחר את השיר אבל התאכזבתי נורא. הגיטרות היו על הפנים,שר חלש, רק הפזמון היה קצבי וכוחני... חוצמזה שמה שהכי צרם לי זה שלא העירו לפחות איזה החלמה מהירה קטנה לאורן=\ בקיצור. אכזבה והלוואי שישראל יזכה :p ד"א חדש פה :) יישר כוח לאלה שסופסוף פתחו פורום חיי ונושם של קספר

שלומיתת

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

חי כן, נושם קצת פחות, אבל אני לא מתלוננת
ואני לא חושבת שהם היו מודעים כ"כ למצב של אורן

paras pontos

New member
..

נהה אני בספק היו על זה מספיק חדשות. גם באינרנט וגם בידיעות אחרונות שמתי לב.. בקיצור התלכלכו :p

DonnaJoe

New member
איכסה

אני בכלל לא טורחת לראות את התוכנית הדוחה הזאתי. הכל שמה זה רייטינג ופרסום, וזה לא באמת מציג אמנים אמיתיים. אני בטוחה שזה היה ביצוע נוראי, וגם אם לא, בושה שהוא הושמע שם. אני פשוט מחרימה את התוכנית.

paras pontos

New member
הכל זה כסף,רייטינג ופרסום

גלגל"צ,24,MTV ואפילו רדיו קול המזרח אם תרצי אם יש שם אומנים טובים,ואת מתחברת אליהם למי אכפת מה המטרה של התוכנית. אם לא באלך להשתתף ב "רייטינג ובפרסום" אל תשלחי אסמסים וכאלה..

DonnaJoe

New member
אז זהו, ש

גלגלצ לא שומעת ( דווקא לא בגלל זה, בגלל שאני לא אוהבת את מה שהם שמים ) 24 לא רואה ( אותודבר לגבי גלגלצ ) MTV כנ"ל קול המזרח בחיים לא שמעתי '_' חוצמזה, אני לא רואה את כל הריאליטי האלה - הישרדות, נולד לרקוד, הדוגמניות, כוכב נולד, רוקדים עם כוכבים.. אני לא אומרת שאני נמנעת לגמרי. הנה, אני רואה ריאליטי מאמריקה. אבל אז אני רואה את התוכנית נטו. כשהריאליטי מאמריקה מובא לארץ הם לא משדרים לנו את הפרסומות שלהם, אלא רק את התוכנית. בארץ הערוצים לא דוחפים בין התוכנית פרסומות ואסמסים, אלא משדרים את התוכנית ברצף. תוכניות כאלה אני כן רואה. אני גם לא מבינה איך אפשר לראות תוכנית שלמה, כשכל דקה זה "הצביעו באסמסים, התקשרו" ודברים כאלה. זה פשוט נוראי. אולי זה עוזר לאמנים להתפרסם ולפרוץ, אבל מה עם אלה שהודחו ? בסך הכל, הכח הוא בידי הקהל, ואם הקהל לא אוהב מישהו למרות שיש לו קול נפלא, אז זהו, בעיה שלו. אם התוכנית הייתה רק על פי החלטת השופטים, והיא לא הייתה מסתמכת על זה שצריך אנשים מסוג מסוים כי זה הסוג שמביא רייטינג ושאנשים אוהבים ולכן אותו נשאיר ואחרים לא, אז זאת הייתה תוכנית טובה והייתי תומכת בה, כי היא באמת הייתה באה במטרה לקדם את האמנים. וואו, כתבתי המון. אם מישהו קרא את זה, יפה מאוד. פשוט אני שונאת את התוכנית הזאת, ויש לי המון מה להגיד עליה.. זהו :)

vagz

New member
לא כתבת כל כך הרבה ../images/Emo13.gif

ואני בדיוק כמוך חוץ מהעובדה שמדי פעם כן יוצא לי לשמוע גלגלצ =]

שלומיתת

New member
נכון

אבל זו טלוויזיה, מה לעשות ולפעמים פתאום מתגלים שם כאלה שבאמת יש להם כישרון ושווה לשמוע אותם

vagz

New member
זה היה עלוב ועצוב!

אני בדרך כלל לא טורח לצפות בתוכנית אבל אחרי מה שכתבתם פה נכנסתי לאתר של קשת לראות את הביצוע וזה נוראי!!!! אחרי דקה כבר סגרתי, כל העוצמה של השיר הוא הרס. לא היה את הגיטרות בהתחלה שזה הכי חשוב, ובקיצור כוכב נולד זה תוכנית פתטית ועצובה. עדיין לא סלחתי לנינט על הביצוע ל"קח אותי".

מטרן

New member
מתביישת לומר אבל...

דווקא היה ביצוע נחמד... אני אישית לא מתה על התוכנית אבל הפעם היו שני מתמודדים שפשוט התאהבתי בהם. אביב משולם, שהיה לדעתי מעולה וחבל שעף, וליבירן. כשחשבתי על שיר גמר הולם לליבי הראשון שחשבתי עליו ההי אחלום לנצח וכשגיליתי שהוא אכן מבצע אותי מאוד מאוד שמחתי וישר רצתי לשמוע את זה, וכשחושבים על זה? הוא היה ממש לא רע. אני אפילו יכולה להגיד שבשביל כזה שיר מעולה הביצוע הזה היה טוב למדי. אבל יכול להיות שאני לא מבינה כלום מהחיים שליP:

vagz

New member
לא צריך להתבייש ../images/Emo13.gif, כל אחד וטעמו האישי

אורי נה

New member
הביצוע היה, איך נאמר..

הגיוני.. יחסית לכוכב נולד הוא היה סביר. (עדיין לא סלחתי להם על רצח "תראו אותי" ו"מכה אפורה") ביקורת: אי אפשר לזהות את השיר בכלל, כי כמו שכבר נאמר פה- אחד מסימני ההיכר של השיר הזה הוא התחלתו. היה חסר לי ה "אם תשאלו אותי". למרות שאין מה לעשות- אורן הוא כנראה היחיד שיכול לעשות את זה בלי לזייף. לא הבנתי את הקשר ההזוי של ה "לה לה לה". זה לא היה קשור לכלום. הדבר היחיד שאהבתי שם זה את סיום שהוא עשה : אני אחלום לנצח, אולי אחלום לנצח, אני אחלום לנצח" למרות שקטלתי אותו (אני כמעט מרחמת עליו..) יחסית לכוכב נולד הביצוע מצויין. אבל הבה לא נשכח שזה כוכב נולד. כנראה שאני אמשיך לחלום לנצח שהאדונים בכוכב נולד יעשו ביצוע אחד נרמלי לשיר. זו בקשה גדולה?! ערב טוב

IkMfNiY

New member
היה בסדר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הוא ילד בסה"כ ויש לו מאוד את פוזת הרוקר המתלהב. אבל אני אוהבת את הקול שלו בסה"כ ושמחתי שהוא בחר שיר של קספר. יעל

tfreifeld

New member
ביצוע גרוע ופוזיאסטי...

תוכנית כזאת לא מגלה אמנים. היא מגלה סלבס.

London 76

New member
יחסית להיי פייב זה עוד בסדר..

אבל הליבי הזה פשוט זוועה!

למעלה