אחלו לי

280388

New member
אחלו לי ../images/Emo50.gif

מחר אני נוסע לפ"ת לתחרות הסיפור הקצר. מקווה שאזכה, למרות שלא נראה לי ואני גם לא ממש רוצה.

ofirush 14

New member
ובכן....בהצלחהההההההההההה

למה 'לא ממש רוצה?'...וחוץ מזה..העיקר החוויה..:)

280388

New member
בתור אחד שהתקבל לתחרות בגלל

עבודה פסיכו-אמוציונאלית, כלומר פסיכולוגיות, שתיפת מח וטקט שמעביר אמוציות. אני לא ממש חושב שזה די פייר שאני גם יזכה. ושנית לפי דעתי סיפורים רבים מאלו שלא התקבלו טובים משלי.

Anabel74

New member
לא הבנתי

את ה"מקווה שאזכה" וה"לא ממש רוצה" יחד ככה. אז אאחל בהצלחה ומה שיהיה יהיה...

280388

New member
בסוף לא זכיתי . גם טוב, יותר מקום

על הקיר. הפרס היה תעודה ממוסגרת.

ofirush 14

New member
חחחח אויש...אז באמת לא נורא...

נו מילא...יש עוד תחרויות שאפשר לזכות בהן..:)

EnigmaGirl

New member
יאאאאאאאאא

נשמע ממש מעניין שיהיה לך ממש בהצלחה!!! נ.ב אני מתה על סיפורים קצרים הם גם מעניינים, תמיד עם פאנץ' והכי טוב זה שהם לא ארוכים כמו ספרים רגילים (בד"כ אין לי עצבים לקרוא ספרים... ארוך מידי בשבילי) וגם לי לא יזיקו איחולי הצלחה, יש לי ביום חמישי בגרות בביולוגיה שזה אולי המקצוע הכי קשה (לי לפחות) בעולם ואני שונאת את זה ומצטערת על כל רגע שבחרתי להיות במגמה הזו
טוב לא נורא העיקר לא להכשל...

ofirush 14

New member
אז..בהצלחה גם לך...:) אני בטוחה

שתצליחי...ואם לא..לא נורא...ציון לא אומר עד כמה בנאדם חכם...

MikeY fReAk

New member
אם יש משו שלמדתי בנתיים../images/Emo79.gif

מהספר הזה..זה שאם במודע את מתכוננת לנכשל, התת מודע ידאג שזה יקרה. תכניסי לעצמך לראש שאת עוברת את המבחן הזה..ותגידי אם זה עובד..

280388

New member
מנסיון, זה לא כל כך קל

הייתי בטוח שאעבור את המבחן במתמטיקה וקיבלתי 42, לא רע יחסית ל-30 ול- 18 של המחצית הראשונה.

EnigmaGirl

New member
טוב כנראה שראיתי את ההודעה שלך

מאוחר מידי...אני חוזרת עכשיו מהבגרות והיה לי חרא! נכון שאם הייתי לא מתכוננת לנכשל ישר על ההתחלה אולי הייתי יותר מצליחה אבל לא חשבתי על זה אז וזה כבר לא משנה עכשיו... נקווה שיהיה טוב

ornoiman

New member
היי תסתכל פה 280388

גם אני כותב פה ושם (בעיקר שם) סיפורים קצרים והייתי שמח לקרוא וכמובן שגם אתה מוזמן לקרוא את שלי ולתת דיעה... :) אור http://stage.co.il/Authors/NoimanOr

למעלה