אחמד טיבי הרג אותי מצחוק

שרוף

New member
אחמד טיבי הרג אותי מצחוק

היום בתכנית האקטואליה ברדיו ומה הוא אומר? האם נצביע לברק שהרג שלושה עשר בחורים מסכנים שבסך הכל הלכו בשדה ושברו בקבוק לעשן נאפס וזרקו אבן על חתול תועה ומסכן. שחצו את הכביש שלא במעבר חצייה וגרמו לחסימת ציר במשך יומיים ללא אשמתם. שבמקרה נפלה מידם אבן והרגה נוסע בכביש החוף. למות מצחוק מטיבי אבל לכעוס על הממסד הרקוב ששילם לאחמד טיבי וערביי ישראל תשלום ראשון על חשבון שקט מזויף בראשו של אליק רון והתשלום השני ארבע מיליארד שקל.

שרוף

New member
אל תדאג צוחק מי שצוחק אחרון

האם אנו נצחק אחרונים לא בטוח. איפה שס כשהולכים להחזיר את קודש הקודשים של העם היהודי הר הבית? למה הם לא ברחובות מפגינים נגד ההסכמים האלו? זה רק מוכיח את התיזה שלי שלא אכפת לשס מי ימשול בהר הבית העיקר שתהייה להם גישה למקומות הקדושים ולעזאזל מדינת ישראל.

nirkabalo

New member
אתה פשוט אטום לגמרי....

תגיד לי משהו... במי תומכת היום ש``ס??? איפה התחיל המהלך שהפיל (אני מקווה) את אהוד ברק?? תן לי להזכיר לך (כי אני רואה שכמעט אף אחד אחר פה לא טורח..) : פסגת קמפ דיוויד בקיץ-ברגע שנודע שאהוד ברדק מחלק את ירושלים ש``ס פרשה מהממשלה וויתרה על כל הכספים שיכלה לקבל ואפילו לא עזרה העובדה שיוסי שריד פרש מהממשלה כדי שש``ס תישאר בה. אני לא מבקש ממך הרבה ,אבל קצת דיוק בדבריך לא יזיקו בכלל.

למעלה