אחסון בGODADDY : כן או לא ?

shrsys

New member
אחסון בGODADDY : כן או לא ?

ערב טוב,
אשמח לשמוע את כל הטיעונים שיש לכם לגבי אחסון בGODADDY (בעד ונגד), שהוא מפתה לכל הדעות בהיבט של עלות מול תועלת ( במראה ראשוני).
לצורך הדוגמה והדיון- החבילה בה אני מתעניין, חבילת deluxe :
http://www.godaddy.com/hosting/wordpress-hosting.aspx?ci=15005

המשך ערב מוצלח.

yoavks4

New member
לדעתי כן

יתרונות:
מחירים הרבה יותר טובים מבארץ, תמורה גבוהה לשקל (או דולר), תמיכה טכנית מעולה (הם אפילו עונים לשאלות ב-stackOverflow) ואיכות גבוהה של תוכנה וחומרה.
חסרונות:
אם אתה בונה אתר שקהל היעד שלו נמצא בישראל, הריחוק של השרת יכול לגרום לתעבורה איטית יותר מאשר שרת הממוקם בארץ, אבל ההבדל הוא זניח

באגומט

New member
מנסיוני - איטיים והתמיכה בקצב דומה

לקחתי מהם אחסון בעבר וביטלתי אותו די מהר

hetzbh

New member
אתה חובב עינויים?

גילוי נאות: העסק שלי מתחרה בהם.

אתה מוזמן לחפש ברשת, ולמצוא הודעות על גבי הודעות של תלונות לגבי איטיות גלישה באתרים המתארחים שם, ב"ראש פיצי" של התמיכה, ובאשליות שהם מוכרים (150 ג'יגה מקום, אבל בהצלחה בהעלאת קובץ גדול ששוקל כמה עשרות מגהבייטים), שלא לדבר על כך שהם דוחסים בטירוף לקוחות על השרתים שלהם, יותר גרוע מסרדינים בקופסא..

אתה יכול לקבל חבילות לא רעות פה בישראל, אם תחפש. נכון, קצת יותר יקר, אך מצד שני יש ספקים שיסבירו לך ובעברית פשוטה מה הבעיה אם יש לך בעיה באתר, ולא יזרקו לך משפטים מוכנים מראש של "אנחנו לא תומכים" וזהו.

שיהיה בהצלחה

shrsys

New member
המפרט הכללי שאני מחפש

אחרי לבטים- החלטתי כן לשאול בפומבי ולא בפרטי, יתכן וגולשים נוספים ימצאו במידע שיינתן תועלת .

שירות האחסון שאני מחפש אמור לתת מענה לכ-20 אתרים מבוססי וורדפרס, עם תעבורה קטנה (2GB חודשי) בעברית ובאנגלית.
לכל אתר דומיין משלו.

מספר אלמנטים חשובים (ובטח שכחתי כמה) :

Disk space : 50GB
MySQL DB : 20
Monthly Bandwidth : 60GB
Domains Hosted: 25
Control panel: cPanel
SMTP Server
PHP4,PHP5
PHPMyAdmin
FTP Accounts : 25

החבילה שציינתי בהודעה הראשונה (delux) של גודדי עונה על הדרישות האלו ב7$ לחודש (וממה שהבנתי כאן - לא שווה את הכסף).
אשמח לשמוע על החלופות הישראליות שעונות על הדרישות הללו וכמובן מה המחיר .

arps

New member
50GB

ל20 אתרי וורדפרס? אתה בטוח שאתה צורך כל כך הרבה שטח?

fortunes

New member
אני אישית...

קניתי את דומיינים מGoDaddy, אבל את האחסון עצמו (25+ אתרי וורדפרס) מבצע על DreamHost ועד עכשיו (חצי שנה) אין תלונות.
אם תהיה מעונין אגב, תשתמש בקופון GET25DISCOUNT כדי לקבל 25$ הנחה בהרשמה.

בהצלחה :)

YanivRiv

New member
נצל"ש - אחסון אתר דרופל ישראלי

שלום לכולם,

אני מעוניין בבניית אתר ישראלי קטן יחסית, היכן כדאי לעשות זאת? האתר יבנה דרך דרופל (זנחתי את ג'ומלה לבינתיים).

לבינתיים ראיתי את ipage, אך קראתי בפורומים שהוא לא אידיאלי לאירוח אתר דרופל. כמו כן, ראיתי את greengeeks, אבל הוא לא נותן לי לעשות רג'יסטר לאתר עם דומיין ישראלי (co.il).

תודה לעוזרים.

hetzbh

New member
כל אחסון מתאים לכך

כל עוד אותו אחסון יכול לקבל וורדפרס/ג'ומלה/דרופל, אז כל אחסון אתרים של ספקים יתאים לכך. (למעט כמובן כל מיני WIX ושאר ירקות שנותנים להכין "דף בלי לתכנת").

למעלה