"הכי טוב לטחון ממש לפני שאוכלים"?
מאיזו בחינה? אם אתה מדבר על יציבות של חומצות השומן, אז טענה זאת נטולת ביסוס לחלוטין, ומסבכת שלא לצורך את הפרט המעוניין לצרוך פשתן טחון (רוב האנשים יעדיפו לטחון כמות גדולה בפעם אחת, שתספיק להם למספר חודשים). אני מציע לך לקרוא שתי סקירות של מחקרים שנערכו עד היום אשר מתייחסים להיבט זה. את הראשונה תוכל לראות
פה ואת השניה
כאן. בהתייחסות
ספציפית לפשתן טחון: DON'T BELIEVE EVERYTHING YOU HEAR Some reports would have you believe that flax becomes rancid if not eaten within 15 or 20 minutes of grinding. This is not true. _Ground_ flax is stable when stored at room temperature and remains fresh for several months, most likely because it is rich in lignans. Lignans are powerful antioxidants that may protect the polyunsaturated fats in flax from oxidation