רשום על גבי ההוראות: "לאחסן במקום קריר ואפל". האם הכוונה היא למקרר או למזווה סגור?
dory30 Well-known member 20/4/24 #1 רשום על גבי ההוראות: "לאחסן במקום קריר ואפל". האם הכוונה היא למקרר או למזווה סגור?
GoldenEyes Well-known member 20/4/24 #2 נכתב ע"י dory30: רשום על גבי ההוראות: "לאחסן במקום קריר ואפל". האם הכוונה היא למקרר או למזווה סגור? לחץ כדי להרחיב... מקרר זה קר , לא קריר הכוונה היא למזווה יש לי בארון מטבח מגירה צרה וגבוהה שמיועדת לבקבוקים , שם אני מאחסן אותו
נכתב ע"י dory30: רשום על גבי ההוראות: "לאחסן במקום קריר ואפל". האם הכוונה היא למקרר או למזווה סגור? לחץ כדי להרחיב... מקרר זה קר , לא קריר הכוונה היא למזווה יש לי בארון מטבח מגירה צרה וגבוהה שמיועדת לבקבוקים , שם אני מאחסן אותו
dory30 Well-known member 20/4/24 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: מקרר זה קר , לא קריר הכוונה היא למזווה יש לי בארון מטבח מגירה צרה וגבוהה שמיועדת לבקבוקים , שם אני מאחסן אותו לחץ כדי להרחיב... עזרת מאוד, תודה רבה.
נכתב ע"י GoldenEyes: מקרר זה קר , לא קריר הכוונה היא למזווה יש לי בארון מטבח מגירה צרה וגבוהה שמיועדת לבקבוקים , שם אני מאחסן אותו לחץ כדי להרחיב... עזרת מאוד, תודה רבה.