אחסון מתכונים

טריקול

New member
אחסון מתכונים

היי, אני שוברת את הראש כבר יומיים איך כדאי לשמור מתכונים. האם בספר + דפים שתמיד מבולגנים / לפתוח תיקיות לפני נושאים ולשמור כל מתכון לפי שם לפי נושא או להשתמש בתוכנה בשם ONENOTE של WINDOWS התוכנה מיועדת בעקרון לניהול פתקים. עכשיו פתאום עלה לי שאולי כמו שיש גלריות לתמונות אולי יש גלריות למתכונים. מצאתי כבר בפורום רמז לכך אבל אני לא יודעת איך להגיע לזה. אז יש דבר כזה ?

ישנה תכנה מצויינת

בשם "מטעמים". נסי לעשות חיפוש על השם הזה ולהוריד את התכנה (חינם). אם לא תמצאי, כתבי לי ואעביר לך.

net the jet

New member
אני אישית מעדיפה במחברת או כרטיסיות

מהסיבה הפשוטה שאין לי מחשב במטבח, וצריכה מן הסתם שם את המתכון מול העיניים.

נטוש, בשביל מה יש מדפסת?

הכי פשוט ונוח - להדפיס מתכון מתוך התוכנה ולקחת אותו למטבח. לא צריך לדאוג שיתלכלך, ובסוף - זורקים לפח.

net the jet

New member
אבל אודליה...הכי אוטנטי זה הדפים

המלוכלכים עם קצת שפריץ של שמנת מתוקה או מריחת שוקולד פה ושם.... יש לי למשל באחד הספרים איזה מתכון של עוגת שוקולד חמה, שאם הדף לא היה הכי מלוכלך בספר, לא הייתי זוכרת על איזה מתכון מדובר (
) כי יש שם המון עוגות תפוחים.... חוצמזה אנחנו מתקמצנים בדיו של המדפסת
הכי הכי אני אוהבת את המחברת עבת הכרס עם מליוני הדפים שתקועים שם סתם... ( לא מתאים לי-אני יודעת, אבל כל אחד צריך את המשהו הקטן הפרוע-זה שלי ! )

Hun1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה ולא אוהבת תוכנות.

אני רושמת ומדפיסה וזהו ככה יש לי מתכון מול העיניים. את המתכון לוולקנו של אהרוני שיפצרתי בניילון

גם אצלי, וגם בקלסר

כי בכל זאת יותר קל לקחת אותו למטבח. לאחרונה עשיתי סדר ופתחתי המון חוצצים והיום זה פשוט תענוג: עוגות, עוגיות, לחמים, שוקולד, חגים, בע"ד (בשר,עופות,דגים) סלטים, שונות (ועוד שאני לא זוכרת)

למעלה