אחסון עוגה מצופה בבצק סוכר - HELP

merav250

New member
אחסון עוגה מצופה בבצק סוכר - HELP

ערב טוב לכולם, זה עתה סיימתי סדנא של עיצוב בבצק סוכר (יותר נכון קישוט (לא עיצוב דמויות) שאלה : מה עושים עם העוגה, האם צריכה להיות במקרר או יכולה להיות בחוץ ? העוגה מצופה בבצק סוכר וצבועה ברויאל אייסינג ? תודה
 

ענבר100

New member
ממה שאני יודעת - לא מקרר הבצק סוכר

לא מרגיש שם טוב, אבל חכי קצת והמומחיות יענו.
 

סגולית

New member
לא במקרר../images/Emo13.gif

בצק הסוכר שומר על טריות העוגה, חוצמזה שהוא לא "אוהב" להיות במקרר. (כדי לאכסן עוגה מצופה במקרר יש צורך באריזה ואטימה של העוגה.)
 

t a l talim

New member
איחסון העוגה-

בעקרון עוגה מצופה בסוכר לא נכנסת למקרר- הסוכר שומר על טריותה כארבעה חמישה ימים, ואפילו למעלה מכך. יש לאחסן את העוגה במקום יבש ונקי. אם רוצים לשמור את העוגה עד שבועיים, ניתן להכניס אותה לכלי אטום לחלוטין ולשמור במקרר. כשרוצים להוציא אותה, יש להוציא את העוגה מהמנקרר כשלוש שעות לפני הזמן, לפתוח את האיטום ולתת לה להשאר בקופסא לקבלה הדרגתית של טמפרטורת החדר. לאחר פריסת העוגה ניתן להכניס אותה למקרר כרגיל.
 
למעלה