אחסון עוגה
יש לי שאלה קצת מוזרה, ונראה לי שהתשובה היא שלילית אבל רציתי להתייעץ עם מומחים.
אם אני מכינה עוגה(פשוטה) בתנור והיא יוצאת עם קרום פריך למעלה, איך אני יכולה לאחסן אותה כדי שהקרום הפריך ישאר.
זה יכול להיות גם לחמניות עם קרום פריך או כל דבר אחר.
נגיד שמדובר באחסון של כ-4-6 ימים שבהם אוכלים מזה עד שזה נגמר.
אם אני שומרת את זה במקרר, מצופה בנייר נצמד, נראה שזה סופג לחות והקרום מתרכך.
מצד שני, זה לא מתייבש...
גם אם להשאיר את הקרום פריך בלתי אפשרי, מה הדרך הנכונה לאחסן את העוגה?
ועוד שאלה: מעולם לא היה לי ארגז לחם ואני לא ממש מבינה את זה.
זה באמת שווה?
אצלנו תמיד החזיקו לחם בשקית.
יש לי שאלה קצת מוזרה, ונראה לי שהתשובה היא שלילית אבל רציתי להתייעץ עם מומחים.
אם אני מכינה עוגה(פשוטה) בתנור והיא יוצאת עם קרום פריך למעלה, איך אני יכולה לאחסן אותה כדי שהקרום הפריך ישאר.
זה יכול להיות גם לחמניות עם קרום פריך או כל דבר אחר.
נגיד שמדובר באחסון של כ-4-6 ימים שבהם אוכלים מזה עד שזה נגמר.
אם אני שומרת את זה במקרר, מצופה בנייר נצמד, נראה שזה סופג לחות והקרום מתרכך.
מצד שני, זה לא מתייבש...
גם אם להשאיר את הקרום פריך בלתי אפשרי, מה הדרך הנכונה לאחסן את העוגה?
ועוד שאלה: מעולם לא היה לי ארגז לחם ואני לא ממש מבינה את זה.
זה באמת שווה?
אצלנו תמיד החזיקו לחם בשקית.