אחסון עוגה

jen711

New member
אחסון עוגה

יש לי שאלה קצת מוזרה, ונראה לי שהתשובה היא שלילית אבל רציתי להתייעץ עם מומחים.

אם אני מכינה עוגה(פשוטה) בתנור והיא יוצאת עם קרום פריך למעלה, איך אני יכולה לאחסן אותה כדי שהקרום הפריך ישאר.
זה יכול להיות גם לחמניות עם קרום פריך או כל דבר אחר.
נגיד שמדובר באחסון של כ-4-6 ימים שבהם אוכלים מזה עד שזה נגמר.
אם אני שומרת את זה במקרר, מצופה בנייר נצמד, נראה שזה סופג לחות והקרום מתרכך.
מצד שני, זה לא מתייבש...
גם אם להשאיר את הקרום פריך בלתי אפשרי, מה הדרך הנכונה לאחסן את העוגה?
ועוד שאלה: מעולם לא היה לי ארגז לחם ואני לא ממש מבינה את זה.
זה באמת שווה?
אצלנו תמיד החזיקו לחם בשקית.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לא יודע לגבי עוגות אבל שאלת גם לגבי לחמניות ושם יש לי המלצה

מיד כשמתקרר קצת להכניס לשקית, להוציא את כל האויר, לאטום ולהקפיא.
&nbsp
אני מקפיא כך את כל הלחמים, לחמניות וחלות גם אם אופה אותן ביום חמישי בלילה וצריך להפשיר בשישי בערב.
&nbsp
לאחר ההפשרה יוצא כאילו יצא בזה הרגע מהתנור.
 

mykal

New member
רוב העוגות הבחושות

שיש מעליהן ציפוי פריך אם הן אמורות להחזיק שבוע,
אינני מכניסה למקרר. בודאי לא בחורף, אין צורך.
אני מכסה את התבנית כאשר העוגה התקררה, בנייר כסף.
מחזיק מעולה.
אם אני אופה בתבנית ח"פ בינונית, אני שמה עם התבנית בתוך
קופסה פלסיק נסגרת היטב. ונשמרת מעולה.
מחר בבוקר אנסה לצלם את הקופסה הזו.
 

jen711

New member
עוגות בחושות, זו המילה שברחה לי מהראש

אני אופה בתבנית זכוכית או מתכת(למעין קאפקייקס).
אני אנסה לשים בקופסאת פלסטיק ולא במקרר.
 
למעלה