אחסון עוגת בננות-שוקולד צ'יפס
אתמול בשעות הערב המאוחרות יחסית הכנתי עוגת בננות ושוקולד צ'יפס בשביל מחר (בזמנו סיפרתי כאן שיש לאחרונה מסורת אצלנו בעבודה שכל שבוע מישהו לפי התור מביא איזשהו כיבוד ועושים מעין גיבוש של יום חמישי, אז מחר זה התור שלי).
העניין שעד מחר אני מתלבטת איפה לאחסן את העוגה. אני זוכרת שפעם שמתי עוגה כזאת בחוץ ואחרי כמה זמן היא העלתה עובש. אבל אני לא זוכרת תוך כמה זמן זה קרה. מצד שני אם אאחסן את העוגה במקרר היא בטח תספוג את הלחות של המקרר ויהיה לה מרקם רטוב כזה, שאני לא מעוניינת בו. (היא גם ככה רטובה כזאת).
האם באמת יכול להיות שעד מחר העוגה תעלה עובש אם אאחסן אותה בחוץ?
אתמול בשעות הערב המאוחרות יחסית הכנתי עוגת בננות ושוקולד צ'יפס בשביל מחר (בזמנו סיפרתי כאן שיש לאחרונה מסורת אצלנו בעבודה שכל שבוע מישהו לפי התור מביא איזשהו כיבוד ועושים מעין גיבוש של יום חמישי, אז מחר זה התור שלי).
העניין שעד מחר אני מתלבטת איפה לאחסן את העוגה. אני זוכרת שפעם שמתי עוגה כזאת בחוץ ואחרי כמה זמן היא העלתה עובש. אבל אני לא זוכרת תוך כמה זמן זה קרה. מצד שני אם אאחסן את העוגה במקרר היא בטח תספוג את הלחות של המקרר ויהיה לה מרקם רטוב כזה, שאני לא מעוניינת בו. (היא גם ככה רטובה כזאת).
האם באמת יכול להיות שעד מחר העוגה תעלה עובש אם אאחסן אותה בחוץ?