אחסנת לחם ששמור על הטריות

מאיר4819

New member
אחסנת לחם ששמור על הטריות שלום קראתי היום.
הדרך המקורית לשמירת לחם שיהיה טרי .
להכניס הלחם לשקית ולהוסיף כרפס סלרי.
הלם סופג את הרטיבות מהסלרי כך שהלחם תמיד טרי.
מה דעתכם
מאיר
 
אהבתי את הכרפס
גם ג'קי קוראת לו כרפס (במלעל) כנהוג במחוזות קזבלנקה ומרקש.
לחם:
1. הכי טוב טרי.
2. אפשר להקפיא בתוך שקית נילון סגורה, להפשיר במיקרו או בתנור או לשים בחוץ לכמה שעות.
3. אם במיקרו, בשקית נילון עדיף לשימור הלחות.
לא מחזיק בבית סלרי אלה אם צריך לבשל אתו. לא אקנה סלרי (ראש) כדי להקפיא קצת לחם. בטוח שיש עוד ירקות או חומרי גלם שיתנו לחות, מלבד כרפס.
 

אבי בן 1231

Well-known member
ההחסנה הטובה ביותר של לחם היא
עם זה לחם שלם, רצוי לפרוס ולהכניס לשקית ניילון לסגור אותה היטב ולמקפיא.
לשימוש להוציא מהשקית את מספר הפרוסות הדרוש, ולהפשיר במשך זמן די קצר ללא כיסוי, בארגז לחם או על השיש במטבח.
 
למעלה