אחראי מחשבים

אחראי מחשבים

שלום לכם, אני כותבת לכם מהעבודה ואני עדיין מזועזעת!!! אני עובדת בשירות לקוחות, מענה טלפוני לעסקים. אחד העובדים שלנו, שיהיה בעבר נציג בדיוק כמוני וכיום הוא אחראי על התחזוקה של המחשבים פשוט מזלזל בנציגים ברמה שלא תיאמן! קודם כל אסור לדבר איתו עד השעה 9:00 בבוקר כי הוא עצבני... אח"כ אם אחד הנציגים צריך עזרה, צריך להתחנן אליו לעזור, ואם הוא הואיל בטובו לעזור אז יש לו מלא קיטורים והוא פשוט מדבר אלינו בצורה מזלזלת כאילו שאנחנו טיפשים! הוא כל היום מסתובב כמו טווס נפוח ומעיר הערות בצורה מכוערת. למשל, אם הגרסת עבודה לא טובה הוא אומר "אני לא מבין מה הבעיה? מה את לא קולטת? תכבי את המחשב ותדליקי אותו" וכל זה בטון מתנשא ומזלזל... או למשל אם אנחנו נכנסים לאנטרנט שזה כעיקרון לא ממש מותר שלא לצורך עבודה, אז הוא רואה את זה הוא אומר "עוד פעם אחת תקבלי פרמיה שלילית או תלכי הביתה". מה הוא הסופר וויזר שלי? האחמ"ש? אין לךו רשות! ואין לו רשות לדבר אלי כך! עד היום הבלגתי.. אבל היום אני פשוט מזועזעת מימה ששמעתי. הוא עבר את הגבול! ניגשתי לאחמ"שית ושאלתי אותה "מתי אני מסיימת היום"? (כל שבוע אלו שעות אחרות ולא תמיד כתוב לנו) והוא עמד לידה בעמדה, ופשוט חזר אחרי בטון מלגלג עם פרצוף דבילי! הייתי בהלם!! אין לגשת למנהל, הוא לא יעזור... אני לא יודעת מה לעשות, אני לא מסוגלת שהוא מדבר אלי ככה בחוסר כבוד מינימאלי לבן אדם!
מה ניתן לעשות?

פשוט

להתאגד כולם, ולהתלונן עליו. אני לא הייתי שותקת לו היום. הייתי שואלת אותו: למה הוא מתנהג ככה? הבעיה היא שאתם חוששים ממנו.

iNEEDit25

New member
אין דבר כזה

אם זה מפריע לעוד אנשים, תתאגדו ביחד ותלכו למנהל להתלונן, אפילו אל תסכימו לענות לשיחות עד שהנושא יטופל.

למעלה