אחרונה חביבה להיום...

הילית111

New member
מתנה

מתנה לחנוכה עוד מעט חנוכה ואני רוצה לקנות לפיצי שלי שעוד מעט בן 10 חודשים !!! צעצוע חדש. יש לו הרבה אבל אני רוצה משהו חדש. ראיתי ברפרוף שיש כל מיני מבצעים בטויז אר אס. מישהו יודע אם זה שווה משהו? זה על כל החברות? בכלל איזה צעצוע אפשר לקנות לגיל שלו שמתאים? הוא זוחל בצורה של "התמרחות " על הרצפה לא בצורה של 4 ועוד לא יושב(הבנתי שמזחילה על 4 אמורים להגיע לישיבה) האם הליכון כזה עם משחקים יכול להתאים ? בעבר קראתי איפשהוא שהליכונים לא מומלצים בשלב טרום הליכה ולא הבנתי למה. אשמח לשמוע דעות אשמח לעצות –דמי חנוכה הרי עוד לא נותנים לו אז אני רוצה לתת לו מתנה אחרת...... עוד מעט גם יש מסיבת חנוכה בגן –אני לא מאמינה שאני כבר הולכת איתו ל"מסיבות" . ......... תודה מראש לכולם

הילית111

New member
בדיקת התפתחות של גיל 9 חודשים

הי לכולם הבן שלי עוד מעט בן 10 חודשים וגיליתי שבגיל 9 חודשים אמורים לעשות בדיקת התפתחות אצל האחות והרופא קבעתי שבוע הבא. מה בדיוק עושים בבדיקה הזו הרופא והאחות? קבעתי בבוקר לפני הגן.קצת עם רגשות אשם כי הוא עוד שבועיים כבר בן 10 חודשים. ...ואמורים לעשות בגיל 9 חודשים צריך להתכוננן איכשהוא? אין פה איזה דקירה מעורבת נכון? לא בא לי שידקרו את הבייבי שלי אשמח לשמוע מניסיונכם תודה

הילית111

New member
אחרונה חביבה להיום...

מה קרה לחיתולי האגיס פעם לילה שלם היו מחזיקים בלי דליפות פתאום חבילה אחרונה שפתחתי כל בוקר הוא קם לעי רטוב כולו הגופיה והתחתון מישהו יודע אם יש כשל מסויים ביצור ? ומה עושים כי כבר חצי חבילה השתמשתי ? מישהו נתקל בזה?

ferdinand

New member
בדיוק השבת -

יצא לנו לדבר על זה (כלומר על העיקרון) לא זוכר כבר ת'פרטים - על איזה מיש'ו שהציע לאיזו חברה בארה"ב הצעה איך להגדיל ת'מכירות - ע"י הגדלת החור! (נידמה לי שזה התחיל עם הקטשופים, אחורי זה בקבוקי מים, ואז מישהו ציין את העובדה שעם קצף גילוח - לא חשוב כמה בעדינות אתה לוחץ, תמיד יוצא לך קצף בכמות שיכולה להספיק לעשר תיגלחות וכו' וכו') אז כנראה גם האגיס עלו על העיקרון!
ואפרופו שיווק - ומתנות: במוסף כלכלה בידיעות, היתה השבת כתבה נחמדה על ההבטחות של משווקי משחקים להפוך את הבייבי שלך לגאון הדור, אם רק יהיה לו ת'משחק שלהם. הם הביאו סידרה של מוצרים לדוגמא, שכל אחד מהם עולה כמה מאות שקלים, וכינסו איזשהו צוות של מומחים, ש-"ניתח" את ההבטחות, מול היכולות של הצעצוע - התוצאות בוודאי ברורות מאליהן. המסקנה הסופית היתה שכל סמרטוט/מכשיר חשמלי ישן מקולקל, צרור מפתחות וכו' וכו' יכול לעשות את אותה העבודה - ויותר. וזה הזכיר לי ת'קטע הבא מ-"הילד הזה הוא אני" של אטלס (שקבור כרגע עמוק באחד הארגזים, לקראת מעבר דירה, לכן אאלץ לצטט מזכרוני הרעוע) על כל הצעצועים החדשים על הבטריות שעלו המון, שאיבדתי בהם עניין אחת ושתיים, ורק בכל השמונצים השבורים מארגז הכלים של אבא אני לא מפסיק לשחק, כי הם לא צעצועים, אלא דברים אמיתיים! מש'ו כזה. שבוע טוב לכולם.

ferdinand

New member
איזה יופי!

דווקא הספר הזה טרם נארז!
לא'דע אם זה פסדר להביא פה ציטוטים, מקסימום המנהלים יאלצו למחוק ת'הודעה הזו שלי
מתוך "גם הילד הזה הוא אני" יהודה אטלס: "באוטו החדש עם הבטריות שחקתי אולי שעתיים; את ה"לגו", שעלה המון, הרכבתי אחת ושתיים; ת'כדור הגדול שכחתי אחרי כמה ימים; ואפילו באופניים אני נוסע רק לפעמים. רק בשמונצים השבורים - קפיצים, ברגים וכאלה דברים - שאבא זרק מארגז המכשירים, אני לא מפסיק לשחק ולחטט - כי זה לא צעצועים; זה דברים באמת!" אךךך איזה כיף כל פעם מחדש לדפדף בספר הזה!

הילית111

New member
אהבתי

ממרום 32 שנותיי אני מתרפקת על הילדות של פעם בלי מחשב בלי צעצועים יקרים קראתי הכתבה בידיעות תיארתי לעצמי שכך הדברים...

למעלה