11 בעקבות צריכת סמים או אלכוהול (4) ס_ל_ 16 ועדת מתח (4) _ק_ת תודה
ע עומרפ76 Member ביום שלישי ב- 07:43 #1 11 בעקבות צריכת סמים או אלכוהול (4) ס_ל_ 16 ועדת מתח (4) _ק_ת תודה
G gadisam Active member ביום שלישי ב- 23:30 #4 נכתב ע"י יוסי7ק: בקרת מתח, מתח ביקורת סטלה זו בירה ו STALA לחץ כדי להרחיב... יוסי, טעית טיפ-טיפה, אני מניח שרק שגיאת הקלדה: ועדת ביקורת, מתח ביקורת וגם: SATLA, לא STALA
נכתב ע"י יוסי7ק: בקרת מתח, מתח ביקורת סטלה זו בירה ו STALA לחץ כדי להרחיב... יוסי, טעית טיפ-טיפה, אני מניח שרק שגיאת הקלדה: ועדת ביקורת, מתח ביקורת וגם: SATLA, לא STALA
י יוסי7ק Active member ביום רביעי ב- 15:10 #5 נכתב ע"י gadisam: יוסי, טעית טיפ-טיפה, אני מניח שרק שגיאת הקלדה: ועדת ביקורת, מתח ביקורת וגם: SATLA, לא STALA לחץ כדי להרחיב... אני כבר שנים לא שותה בירה אבל עכשיו בדקתי - במדוייק זה STELLA
נכתב ע"י gadisam: יוסי, טעית טיפ-טיפה, אני מניח שרק שגיאת הקלדה: ועדת ביקורת, מתח ביקורת וגם: SATLA, לא STALA לחץ כדי להרחיב... אני כבר שנים לא שותה בירה אבל עכשיו בדקתי - במדוייק זה STELLA
G gadisam Active member ביום רביעי ב- 17:05 #6 נכתב ע"י יוסי7ק: אני כבר שנים לא שותה בירה אבל עכשיו בדקתי - במדוייק זה STELLA לחץ כדי להרחיב... אני יודע שהבירה היא STELLA. התכוונתי שמצב השכרות הוא SATLA, ולא STALA
נכתב ע"י יוסי7ק: אני כבר שנים לא שותה בירה אבל עכשיו בדקתי - במדוייק זה STELLA לחץ כדי להרחיב... אני יודע שהבירה היא STELLA. התכוונתי שמצב השכרות הוא SATLA, ולא STALA
י יוסי7ק Active member ביום רביעי ב- 17:57 #7 נכתב ע"י gadisam: אני יודע שהבירה היא STELLA. התכוונתי שמצב השכרות הוא SATLA, ולא STALA לחץ כדי להרחיב... את זה (הסימום) ידעתי, אבל כתבתי בלי א' (חשבתי שאת שם הבירה הוגים אחרת...)
נכתב ע"י gadisam: אני יודע שהבירה היא STELLA. התכוונתי שמצב השכרות הוא SATLA, ולא STALA לחץ כדי להרחיב... את זה (הסימום) ידעתי, אבל כתבתי בלי א' (חשבתי שאת שם הבירה הוגים אחרת...)
G gadisam Active member ביום רביעי ב- 21:24 #8 נכתב ע"י יוסי7ק: את זה (הסימום) ידעתי, אבל כתבתי בלי א' (חשבתי שאת שם הבירה הוגים אחרת...) לחץ כדי להרחיב... הגענו ל-dead end.... העיקר ששנינו יודעים מה הפתרון הנכון
נכתב ע"י יוסי7ק: את זה (הסימום) ידעתי, אבל כתבתי בלי א' (חשבתי שאת שם הבירה הוגים אחרת...) לחץ כדי להרחיב... הגענו ל-dead end.... העיקר ששנינו יודעים מה הפתרון הנכון