אחריות העיריה

ינקי

New member
אחריות העיריה

א.נ. שלום רציתי לדעת מה לעשות אם ניתן לי חוזה על ידי עו"ד המיצג את העיריה בדבר הסכם לפינוי בית תמורת סכום מסוים דרך עו"ד המיצג אותי ולאחר שחתמתי עליו לא קיבלתי שום דבר למרות שהתאריך לפינוי ולקבלת הפיצוי כבר עבר .האם החוזה שהוגש ע"י עורך הדין של העיריה או העיריה חיבים לעמוד בהסכם למרות שככול הנראה העסקה לא אושרה ע"י ועדה שהיתה אמורה לדון בנושא וככול הנראה העסקה נדחתה בחודשיים עקב סיבה לא ברורה? אודה לך אם תוכל לשלוח לי תשובה אל ה e mail שלי . בברכה ינקי

זה מאוד תלוי איך נוסח ההסכם

האם הוא היה מותנה באשור העיריה אם לאו. אם אתה מיוצג ע"י עו"ד הוא צריך לתת לך תשובות על שאלותיך.

ינקי

New member
אחריות העיריה

א.נ. בחוזה נאמר שקבלת הפיצוי תהיה תוך 14 יום מאישור אך השאלה היא האם העריה יכולה לבוא ביום הפינוי הרשום בחוזה עם צ´ק ולהוציא אותי מהבית ומיצד שני פשוט לא להגיע גם כשמועד הפינוי עבר ואני מחכה עם בית ארוז ואי ודאות.האם אין כאן מחויבות חוקית או מוסרית לעמוד בהסכם כשהחוזה נמסר לי ע"י העיריה ולא הצעה שהוגשה ממני אליהם. תודה

קשה מאוד לענות על שאלות כאלה

מבלי לקרוא את כל החוזה. אבל היות וכתבת את סעיף הפצוי אני מבינה שהחוזה הותלה באשור העיריה. אם העיריה מתעכבת באופן מכוון מלכנס את מוסדותיה לאשר את ההסכם, יכול להיות שזה יכנס לגדר של קיום חוזה שלא בתום לב, אבל האפשרות הזאת רחוקה. בכל מקרה, על פי מה שצטתת, את ה זכאי לפצוי רק 14 יום לאחר האשור.

למעלה