אחריות חברתית זאת לא מילה גסה!

golan770

New member

כולנו מקטרים שיקר פה, אבל מה אנחנו עושים בנידון?
אתם מוזמנים להצטרף לקהילת זולו לשתף ולהשוות את המחירים בסופרים בשכונה שלכם
ויחדיו נגרום לשקיפות והורדת מחירים בענף המזון!
בברכת שבוע שקט לאחינו בדרום
גולן

לסרטון הדרכה

haemek11

New member
לא הגעת לפורום הנכון

כאן הכל סובב סביב "להביא מנדטים" ודקה אחרי הבחירות להצטרף לכל מי שיקים את הקואליציה, ללא הבדל צבע מין ודת. מנעמים זה המטרה.

ככה זה היה ב- 3 מערכות הבחירות האחרונות, וגם עכשיו יש את פרץ במקום שני, להבטיח ששלי מבינה את זה.

golan770

New member
עובדה שהגעתי אלייך! אנשי העמק הם זו אחר!

ועכשיו ברצינות
אתה נשמע לי בנאדם איכפתי
במידה ותירצה להקים קבוצת צרכנים באזור מגורייך
ללא הרבה מאמץ אשמח לסייע לך
כל טוב
ושקט על פני העמק...

haemek11

New member
לך אני מאחל הצלחה

יש כל כך הרבה מה לעשות בשטח הזה בארץ, כל המפלגת ה"חברתיות" אמורות לעסוק בזה, כי זה א ב, לכל החברתיות יש מצע נהדר שנשכח יום אחרי הבחירות, ועכשיו מסחרה במנדטים שהם "הביאו".

אני במקומך לא הייתי מבזבז זמן על העמק

הוא יחצ"ן בשקל של נתניהו, וגם התבונה שלו, איך לאמר... לא משהו. הבן אדם שבוי עד עכשיו בקונספציה שברק מנהיג השמאל, למרות שנתניהו מינה אותו לשר הבטחון שלו ומתעקש להחזיק אותו בתפקיד זה למרות שיש לו אלטרנטיבות אחרות... כך שחבל שתבזבז עליו את זמנך היקר... כי גם ככה לא ייצא מזה שום דבר, כשאין שום דבר בקופסה...

haemek11

New member
ברק בכנסת על מנדטים של העבודה.העבודה החזירה

אותו מהביוב, כי לדעתה הוא היה שווה כמה מנדטים. הוא היה צריך ליזום מבצע מטופש "עופרת יצוקה", כמו עכשיו עם המבצע האחרון, כדי "להביא מנדטים". והעבודה השתמשה במנדטים שהאדיוט הביא, להזדחל למנעמים ולשררה. (זה יקרה גם עם שלי).

העבודה הביאה לביבי 13 מנדטים ואיתם העבודה דרשה ליו"ר שלה את תיק הביטחון. אגב, זה כבר פעם שניה שיו"ר שלה דורש את תיק הבטחון (על בסיס מנדטים חברתיים), זוכר את פרץ "שר הבטחון"?

ביבי מחזיק את האדיוט, היו"ר של העבודה כי לא ניתן לנהל ממשלה לפי קפריזות טיפשיות של שמאל נמוג, שמאל שדורש ממנהיג הימין שיפטר את הנציג שלו, מנהיג השמאל לאלתר.

וזה אתה (כהרגלך) שציטטת שקרנים מהתקשורת, וטענת שאו טו טו "יודעים" שביבי ישריין מקום לאדיוט בליכוד. אתה אמרת שאו טו טו זה קורה. זה אתה רפה השכל שהיית צריך להסביר למה לביבי לשריין מקום לאדיוט נציג שמאל שהורס כל שאפשר, וזה אפילו נראה לך הגיוני.

ואתה לא מפסיק לצטט תקשורת, כאילו שאתה פולט חוכמה צרופה. אין לך מוח כדי להבין כמה שאתה מגוחך.

אתה צודק

למעלה