אחריות נזק של פקידת סעד

bodek1

New member
אחריות נזק של פקידת סעד

אני גרוש טרי +1, יש לי ילדה בת 9, הילדה במשמורת של גרושתי

הסדרי הראיה שנקבעו בהתחלה שאני לוקח את הילדה פעמיים בשבוע מגרושתי בימים שני וחמישי, ובכל סופשבוע שני

בגלל שגרושתי הפרה את הסדרי הראיה אז בית המשפט הסמיך פקידת סעד שתערוך תסקיר ותקבע ימים להסדרי ראיה

פקידת הסעד הכינה תסקיר מגמתי וקבעה שאני לא אקח את הילדה פעמיים בשבוע אלא רק פעם אחת בשבוע ביום חמישי, מהסיבה שבימי שני הבן זוג החדש של גרושתי לוקח את ילדיו שלו ואילו הילדה שלי צריכה לבסס תחושת שייכות לתא המשפחתי החדש של גרושתי עם הבן זוג החדש שלה וילדיו - בית המשפט קיבל את קביעת פקידת הסעד

לאחר מספר חודשים הילדה התלוננה על מקרי אלימות מצד הילדים של בן זוג של גרושתי, זה המשיך כך עד שפניתי לאותה פקידת סעד שתטפל בנושא אבל היא לא עשתה כלום והפנתה אותי למשטרה, הגשתי תלונה במשטרה אבל המשטרה לא יכולה לעשות כלום כי לדבריה מדובר בקטינים...

חזרתי לפקידת הסעד והיא אמרה שאין מה לעשות...

פקידת הסעד היא זו שהחליטה לבטל את הסדרי הראיה שלי עם הילדה בימי שני, ואילו עכשיו הילדה שלי סובלת מאלימות באותם ימי שני בגלל ההחלטה של פקידת הסעד

מי אחראי למחדל? פקידת הסעד? המשטרה?

מללנ

New member
אתה רוצה לחפש אשם או לעזור לבת שלך?

ממליצה לפנות לבית המשפט ולבקש הרחבת הסדרי ראייה אם זה מה שאתה מעוניין
לחפש אשמים לא יועיל
בסופו של דבר בית המשפט הוא המכריע
ובכל רגע ניתן לערער על ההחלטות ולבקש לבחון מחדש

bodek1

New member
לפי השיטה שלך כל פושע אמור להיות חופשי כי לחפ

לחפש "אשמים" בפשע לא יועיל...
מה הטעם בכלל להעניש פושע? כאנלוגיה לכך - מדוע שנפגעת אונס תתלונן על האנס גם אחרי 10 שנים? מה הטעם? שתמשיך בחיים שלה במקום להיגרר למשפטים...

אבל אנו רואים שהעולם לא עובד ככה, אלא פושעים אמורים להיענש, וכך גם אם האחריות על פקידת הסעד אז היא אמורה לקבל את הדין על החלטותיה

השאלה אם פקידת הסעד אחראית על ההחלטות שהיא מקבלת או שהכל פרוץ?

מללנ

New member
אין לי שיטה

עו"ס לסדרי דין כותבת המלצות לבית המשפט במסגרת תסקיר
בית המשפט הוא זה שמחליט.
אם ההחלטה לא נראית לך, אז מערערים אצל מקבל ההחלטה, כלומר בית משפט.

sivanjbs

New member
מעבר לכך....

כשנקבע כי הילדה תבלה עם ילדי בן הזוג לא היתה אלימות כלפי ילדתך
אז בעצם במה אשמה פקידת הסעד?
אם המצב משתנה ועכשיו זה לא לטובת הילדה לבלות עם הילדים
בית המשפט צריך לבחון שוב את המצב

למעלה