אחריות על ה- Zen Micro.

ƒire

New member
אחריות על ה- Zen Micro.

אני מביא את הזן מקנדה אבל אני דואג לגבי אחריות - מה יקרה אם הוא יתקלקל בארץ? מה אעשה?

TheRealDeal

New member
get an iPod!!!! ../images/Emo3.gif

רק את האייפוד משתלם לקנות בחו"ל אחריות בינלאומית עם הצגת הוכחת קנייה המכשיר עם העיצוב הכי יפה המכשיר הכי טוב שיש!
(אם כולכם אומרים את זה על הנגנים שלכם.. מי אני שלא אגיד את זה על שלי?)

ƒire

New member
אבל אני רוצה עוד ג'גה ומתאם לחשמל..

וזה אותו המחיר

weird dust

New member
זה המחיר של האחריות

ומה קורה עם מיסים חשבתה גם על זה? זה בדולר קנדי או בדולר אמריקאי? האמריקאי שווה יותר חשוב לשים לב.

ƒire

New member
חישבתי הכל, אבל...

העניין של האחריות פותח שוב את השאלה של אייפוד מיני או זן. עוד שאלה אם אפשר - האוזניות שבאות עם המיני (דור שני) גרועות כמו שאומרים? יש לי אוזניות די בסיסיות ונחמדות של סוני (MDR-W08) - בשביל ההשוואה איזה אוזניות יותר נוחות ו\או איכותיות?

weird dust

New member
לשניהם יש מעבדה בארץ

רק שלאחד אחריות ואחד בלי. הזן הוא ללא אחריות אבל יש איה לתקן. הוא בעיקרון נותן יותר מוצרים נילווים והוא נחמד מאוד. אני ממליץ לקנות בארץ - 400 שקל זה לא הרבה כסף.

TheRealDeal

New member
האוזניות של האייפוד לא גרועות

הן פשוט לא ברמה שאוזניות צריכות להיות בשביל לשמוע מוזיקה באיכות.. וככה זה גם עם הזן מיקרו (לא יודע איזה אוזניות מקבלים איתו אבל בטח לא משהו טוב), וככה זה גם עם האייריבר (אוזניות מחברה טובה לא בהכרח אומרות שהן טובות, מצטער, הן סבירות, קצת יותר טובות מהאוזניות של האייפוד אבל לא באופן משמעותי). אוזניות זה הדבר האחרון שצריך למנוע ממך לבחור נגן כלשהו, אני בכלל הייתי ממליץ לקנות אוזניות סבירות ולא להשתמש באוזניות שהגיעו עם הנגן... אבל לא כולם מוכנים להוציא עוד כסף, חלק לא יכולים, חלק מרוצים ממה שיש.. בקיצור, אל תיתן לאוזניות לשנות את הבחירה שלך..

ƒire

New member
תודה על התשובה.

ואוזניות לא משפיעות על ההחלטה של הנגן אלא על ההחלטה האם לקנות אוזניות ביחד עם הנגן - הבעיה היא שנראה שאנשים קונים רק אוזניות HI-END עם האוזניות ומחירים של 500-800 שקל לאוזניות זה ממש לא מתקבל על הדעת אצלי. לאנשים פה בפורום - מי שקנה אוזניות אחרות לנגן שלהם, מה קניתם, כמה עלה והאם אתם מרוצים מהם?

אני החלפתי..

קניתי את הShure e2c ב70$ אבל אין לי עוד דעה
רק אתמול קבלתי אותן ועוד לא ממש התרגלתי..

TheRealDeal

New member
sony MDR-EX71SL

הזמנתי מיפן, עלה לי 70$ כולל משלוח, אבל המחיר ירד אז היום זה יצא בערך 60. אחרי בדיקה שערכתי הEX81 הן האוזניות המומלצות ביותר מהסוג שנכנס לאוזן עד 100$, והיום יש את הSHARP MD33 שאפילו יותר טובות, וגם זולות יותר. אחרי 2 האוזניות האלה יש את הSHURE E2C שהמחיר הרשמי הוא 100 דולר, אבל אפשר למצוא בקלות גם ב60 דולר(יותר קשה למצוא אתר ששולח לארץ), אבל בכל מקרה, הE2C היא בעיקרון האופציה השלישית. אם אתה מעוניין להוציא יותר מ100 דולר, יש את הETYMOTIC ER-6I ב130$ בערך.. וזה לא נגמר...

למעלה