אחריות

קציצון

New member
אחריות

אני רוצה לקנות מכשיר MP3 ההתלבטות היא בין IAUDIO M3 לבין IRIVER H320 המחירים בחו"ל ממש זולים לעומת הארץ אבל הבעיה היא שאין אחריות, וכל פעם שאני קורא איזושהי כתבה על הנגנים תמיד מסופר על בעיות בין אם זה בשלט למסך ללא יודע מה. השאלה היא כמה מכם קנו בחו"ל את המכשיר והאם באמת שווה לקחת תסיכון ולקנות בחו"ל או לשלם בארץ ולקבל אחריות? תודה

homart

New member
דבר ראשון...

בין הנגנים שהצעת אני ממליץ על הIRIVER ואם כבר אז בטוח שעדיף לקנות בארץ, כי הגירסא האירופאית יותר טובה ויש אחריות ואם אתה מחליט את הIAUDIO אז זה כבר שיקול שלך, תשאל את היבואן אם אתה מקבל אחריות בין לאומית ואם לא, אז שווה להשקיע את ה300 שקל האלו ולקבל אחריות!

קציצון

New member
תודה על התגובה המהירה

קודם כל למה אתה ממליץ עלIRIVER דבר שני ההבדל יוצא בערך 500 שקל עכשיו התכנון הוא לשלוח ישירות לדודים בארה"ב אין יבואן. ובאתר לא כתוב כלום

homart

New member
תיראה....

אני ממליץ על IRIVER דבר ראשון כי אני יודע שהם חברה מצוינת ושמעתי את המכשירים שלהם וזה ממש טוב, דבר שני לIAUDIO אין מסך ראשי וזה ממש מעצבן, אבל האמת שאם אתה קונה בארה"ב עדיף ללכת על הIAUDIO X5 כי יש לו מסך ראשי.... ולא רק בשלט. ולקנות IRIVER בארה"ב זה פחות טוב מאשר לקנות בארץ. ודבר אחרון, יש יבואן שמייבא את המכשירים של IAUDIO לארץ, תבדוק ב"זאפ" IAUDIO ושם תיבדוק באתרים מי היבואן......

קציצון

New member
אני אוהב את זה שאין מסך

אני בדיוק בדעה ההופכה אליך, כל השטויות שמוסיפים לIRIVER H320 סתם מייקרות אותו, אני לא צריך מסך גדול בטח לא צבעוני, לא צריך חיבור למצלמה. אני צריך מכשיר MP3 שישמיע מוזיקה באיכות טובה וכמה שיותר זמן וזה בדיוק הIAUDIO ,זה שאין לו מסך הופך אותו לדק מאוד יחסית לIRIVER הIAUDIO M3L יכול לפעול 35 שעות על בטריה. אבל כל אחד ומה שהוא מחפש. הבעיה זה שכמו כל מכשיר גם אצלו שמעתי על בעיות בשלט ואני מפחד שבלי אחריות אני סתם אצטרך לשלם עוד כסף ובסוף להפסיד. עוד שאלה מישהו יודע עם IRIVER H140 הוא גם ב20 ג'יגה או שרק 40?

קציצון

New member
אני בטוח שהוא מצויין

אבל עוד פעם אני לא צריך את המסך הוא מייקר את המכשיר שלא לדבר שאני בצבא וכאלה דברים מושכים את העין. אבל בלי קשר אני לא צריך מסך צבעוני

homart

New member
אתה בצבא...

ואתה רוצה נגן עם מסך ניפרד?? הישתגעת?? זה ייהרס לך ממש מהר....... אתה יכול לחפש ולקנות H120 משומש

למעלה