אחריי החפירה שלי בשתי הנושאים שפתחתי עוד אחת

dar dahan

Member
אחריי החפירה שלי בשתי הנושאים שפתחתי עוד אחת

עכשיו על שאלות שלדעתכם לא ענו עליהן ולדעתי דווקא כן: 1. מה הם הכוחות של וולט, של הארלי ושל מיילס ואיך הם הגיעו אליהם? תשובה: אז כמו בכל סדרת מדע בידיוני אין תשובה ברורה למה, יש להם את הכוחות הללו וזהו, זה כמו שתשאלו על דוקטור הו למי שמכיר למה הגזע שלו מסוגל להיות שליטי הזמן וגזע האדם לא, זה שאלות טיפשיות עבור מדע בידיוני, פנטזיה, מיסתורין וואטאבר. 2. מה בנוגע למספרים, מה הם איך הם קשורים לסדרה? תשובה: אם אינני טועה ענו על שאלת השאלות הללו במיני פרקים שהתווספו לאבודים, שהיו קשורים ליוזמת דארהמה, המספרים הללו מסמלים את הזמן או משהו מסוים שבו יגיע סוף העולם, מאין משוואה שכזו, ולכן המספרים הללו מופיעים כל כך הרבה פעמים, ויוזמת דארהמה ניסו לשנות את המספרים הללו ולגרום לכך שסוף העולם יהיה שונה לחלוטין אבל הם לא הצליחו, אחד מהיוזמה השתגע ודיבר על המספרים בתחנת הרדיו כלשהי או שהוא הגיע לבית חולים שבו הארלי היה, ובקיצור הארלי זכר את המספרים הללו וככה הוא זכה בלוטו, זאת התשובה הכללית של המספרים ובנוסף המספרים הם גם המספרים של הדמויות שייהיו המועמדים האחרונים להחליף את ג'ייקוב בסופו של דבר, אבל המשמעות של זה היא שולית למדיי... 3. מי היא אלועיז הוקינג ואיך היא יודעת כל כך הרבה? תשובה: אלועיז הוקינג כידוע היא אמא של דניאל פאראדיי, בשנת 1977 היא הרגה את בנה ולקחה ממנו את היומן שהיה לו ולכן היא יודעת כל כך הרבה דברים, ולכן היא גם אמרה שהיא גם לא יודעת מה יקרה הלאה לצ'ארלס ווידמור אל יד הבת חולים, כי זה לא היה רשום לדניאל ביומן! אם יש לכם עוד שאלות שלדעתכם לא ענו עליהם אתם מוזמנים לשאול אותי ואם ענו עליהם כבר אז אני אתן לכם תשובה. אגב לשאלה על מהו האי לא תהיה תשובה כי מראש האי היה מסתורי והיוצרים אמרו שמראש לא יענו על שאלת מהו האי, ולמען האמת קיבלנו תשובה דיי מעניינת לגביי מהו האי, האי הוא האנרגיה של העולם, ואיך הוא נוצר וכו', אפשר להסיק שהוא נוצר על ידי או על ידי חייזרים, זה לא משנה, משנה שהוא קיים.

carmelo

New member
גם אני תהיתי לגבי אלואיז

אני לא בטוח שהיומן של דזמונד מסביר הכל, היא גם יודעת לא מעט על דזמונד, לא? גם בעולם האמיתי, אבל אפילו בעולם המעבר. משהו איתה מוזר, אני חשבתי שאולי היא נחשפה לקרינה אלקטרומגנטית בדומה לדזמונד. לגבי השאר: 1. וולט מיוחד כמו שלוק וסמואל היו מיוחדים, יש אנשים שפשוט נולדים ככה, אולי האור שבתוכם חזק יותר ולכן גם המיוחדות שלהם בולטת במיוחד באי, קרוב למקור האור. הארלי מצליח לדבר עם מתים החל מהגעתו השנייה לבית משוגעים והאשמה שהוא חש, כנראה נוצרו בו התנאים הפסיכולוגיים המתאימים. אצל קייט למשל (ואחרים שאני בטח לא זוכר), זה קורה רק בחלום. לריצ'ארד זה קורה רק כאשר הארלי משכנע אותו לגמרי שהוא מדבר עם אשתו, ואז נראה כאילו הוא מרגיש אותה לרגע. מיילס? שאלה טובה, הפלאשבק הראשון שלו בעונה 4 נראה לי כאחד הרגעים היותר מעפנים, זה דבר אחד להציג התרחשויות על טבעיות אבל לא בצורה כזו בוטה. אולי השהות הבדיעבדית באי, במהלך שנות השבעים, השפיעה עליו איכשהו. 2. אני מניח שיוזמת דהארמה איכשהו נחשפו למספרים דרך ג'ייקוב, ופירשו אותם כפי שאתה מתאר בהתאם למיני-פרקים? נשמע תואם להיגיון של הסדרה, שהמספרים נבעו מתוך המועמדים עצמם, וכ"כ השפיעו עליהם (בעיקר על הארלי מן הסתם).

למעלה