אחריי המבול

צפרדעית

New member
אחריי המבול

אז הנה אני כאן עדיין כואבת, עדיין לא מאמינה שאני אחרי (אם להגיד את האמת אני בכלל לא מאמינה שהיה לי את האומץ לעבור את הניתוח הזה בכלל...) עדיין אופטימית אבל לעזאזאל חברים, למה אף אחד לא סיפר לי עד היום שנעשים כ"כ רעבים?
הקיבה שלי צועקת הצילו (יש לה זאת רצונות משל עצמה). אבל עכשיו ברצינות... הניתוח עבר דיי בקלות (הוציאו לי גם את כיס המרה), נשבעת לכם שלא הרגשתי כלום במהלך כל הניתוח
ההתעוררות היתה קצת יותר קשה... אבל כמו שאמרתי בהתחלה: אחריי המבול! האשפוז באסף הרופא היה ארוך אבל יאמר לזכות הצוות הנפלא שהם ממש נתנו לי הרגשה ביתית. הרגשתי ממש כמו במלון 5 כוכבים (רק בלי האוכל). אתמול בשעות אחה"צ חזרתי סוף סוף הביתה... ועכשיו מתחילה ההתמודדות האמיתית. אני עדיין סובלת מכאבים, אבל מיום ליום ההרגשה משתפרת. אני רוצה להודות לכולכם על ההתענינות התמידית בזכותכם כל הקשיים הפכו לפחות נוראיים תודה על הטלפונים והאיחולים החמים תודה לענקון, נחמדת, לילך, מיקי ורומי המקסימים על העידוד יום לפני גזר הדין (בזכותכם לא ברחתי מחדר ניתוח) ותודה ענקית ענקית לזואי המקסימה, שדאגה ותמכה והיתה אוזן קשבת במהלך כל אותם ימים קשים (חחח אפילו אמא שלי מוסרת תודה לכולכם---> ולהזכירכם היא פולניה
). אני עכשיו בהסגר בית... אז כולכם מוזמנים לבקר (איזה כייף להיות שוב איתכם פה) ועכשיו אני רשמית חלק מכם!!!! אוהבת (וכואבת) צפרדעית

sure16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה כייף לשמוע ממך! מקוה שלא נורא כואב,לא נורא-יעבור! האם הגיעה אליך החברה שלי האחות?שלחתי אותה במיוחד אליך! ביי בינתיים חזקי ואימצי! שרה

צפרדעית

New member
שרה´לה

לא זכורה לי שום אחות
<אבל לכי תדעי, זה יכול להיות בגלל המורפיום>

jazmin40

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי צפרדעית, ברוכה הבאה ושמחה שהכל אחריך! אמנם אני חדשה ולא שייכת ל"חבריה" אני מאחלת לך החלמה מהירה ושולחת לך המון נשיקות

צפרדעית

New member
אין דבר כזה "לא שייכת"

אומנם את חדשה, אבל מעצם היותך שותפה לחוויה את חלק מאיתנו תודה על האיחולים צפרדעית

ברוכה השבה ובשלום הביתה

הי צפרדעית.... כנראה שכשעושים שני ניתוחים יחד (כיס מרה + LAP-BAND) זה ממש יותר כואב...... אבל (ואני עברתי גם כן שניים יחד - בקע + טבעת) אחרי שבועיים כבר מרגישים אחרת לגמרי. רעבים???????מה באמת?????????? יש כזה דבר???????? הי, מה הענינים? זה הגיוני לא??????????? טוב, אז לשתות מים/תה/קפה/מרק (זה מה זה עוזר - אבל מה זה משעמם אחרי כמה ימים.................) ו....... כמובן לאט לאט להתחיל לאכול רכים מאד ואח"כ רכים פחות.... אבל הכל לאט לאט לאט לאט עם להקשיב להקשיב להקשיב לגוף שלך. טוב.. שוב, ברוכה השבה אל מחוזותינו. פורים שמח אורית

צפרדעית

New member
אורית יקרה

ראשית אני חייבת להגיד לך שאת חייבת לשחרר כבר את האצבעות של הידיים והרגליים זה מסוכן, עלול לגרום לנמק
אבל מה... זה עזר! תודה על הכל צפרדעית

או קי........ שיחררתי

ואני ממש שמחה לראות שאת חוזרת לחיים הרגילים לאט לאט. חג שמח אורית

שלגיה**

New member
החלמה מהירה צפרדעית../images/Emo142.gif

מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה בטוחה שתצליחי ושתגיעי לאושר אמיתי פורים שמח שלגיה

צפרדעית

New member
חג שמח ותודה על הכל

חבל לי שנעלמת מפה... לך אני חייבת אולי את התודה הגדולה ביותר מכולם את הראשונה שעזרה לי להתמודד עם השאלות הראשונה שנתנה לי פרספרטיבה לדברים הראשונה שבזכותה אני נמצאת היום במקום שאני נמצאת את חסרה פה צפרדעית

רונה 29

New member
החלמה מהירה ו-../images/Emo50.gif מכל ה-../images/Emo23.gif

עכשיו מתחילה ההתמודדות האמיתית אז..... שנסי מותניים (עד שיתכווצו ל-90-60-90) ו...חירקי שיניים (לא להתפתות לטעמים מן העבר...) בכל מקרה ים של הצלחה וירידה הדרגתית ובריאה (לא להתלהב יותר מדי.... לאט ובחוכמה זה הכי בטוח !!!). שיהיה לך ולכולנו חג שמח , הרבה אושר ובעיקר בריאות !!! (כרגיל האייקונים משחקים איתי מחבואים אז תחשבי שיש פה - לב , מסכה של ליצן, פרח וחיבוק ...) ב ה צ ל ח ה !!!

sure16

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif..של רונה

צפרדעית

New member
רונה´לה

תודה חמודה שלי אבל תני לי להתלהב... זאת הפעם הראשונה שיש לי כ"כ הרבה חורים בבטן
את מקסימה צפרדעית

gal33

New member
ברוך שובך ../images/Emo105.gifית נחמדת!

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת! החלמה מהירה. לבריאות, גל

צפרדעית

New member
תודה רבה וחג שמייח ../images/Emo151.gif../images/Emo150.gif../images/Emo149.gif

נ.ב חכי חכי... עוד קצת וגם אני מצתרפת לשופיינג

באיה1

New member
שלום צפרדעית פולניה../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

ברוך שובך צפרדעית נחמדת. ברוך השם את אחרי הכל. אני כתבתי לך כל כך הרבה לפני צאתך לניתוח, אבל הכל נעלם לי. קיבלתי קריזה ולא היה לי כח לכתוב שוב. הקיצר, מה שחשוב שה לא מה שכתבתי, אלא שאת כבר אחרי. עכשיו תרגישי מה שכולנו מרגישים- רעבה- סתםםםםםם, במהרה הקיבה שלך תתרגל, ולא תחושי אותו בכלל. אני מאחלת לך החלמה מהירה, וחג פורים שמח מיוחד מאוסטרליה.
מחופשת ל
באיה

צפרדעית

New member
תודה לאורחת מהיבשת הרחוקה

אין לך מושג כמה ריגשה אותי ההודעה שלך ולחשוב ששם באוסטרליה הרחוקה גם החזיקו לי אצבעות... יאאלה תחזרי אלינו כבר (זה היה מקנאה) צפרדעית

למעלה