אחריי חודש התחבטויות - יש לי 5+LIVE HD

elvis18

New member
אחריי חודש התחבטויות - יש לי 5+LIVE HD

עד היום הלכתי לראות אצל אחרים שכבר היה להם את הערוץ ,אז אחריי חודשים קשים שעברתי החלטתי שהגיע הזמן , כיום כשיש את הערוץ שמשדר את כל האירועים כולל פיול טיוי , אפ אקס , פוקס, וממוספרים באיכות מטורפת של HD !! החלטתי להפסיק לסבול ,ולרכוש את הערוץ . אין מאושר ממני !

אני חושב ש40 ש"ח לערוץ HD הזה שווה מאוד ...

הגעתי למסקנה שממילא אני מבזבז כסף על היואפסי ,ממילא אני לא מפספס שום שידור .
אז אם כבר נקנה את הערוץ ונעשה לעצמי חיים דבש , כי הפרילימס בפייסבוק - חינם באיכות גבוהה
ואז האירוע המרכזי באיכות HD ... פשוט דבש !!

הסיבה המרכזית שבגללה החלטתי בסופו של יום לרכוש היא בגלל השידור של כלל האירועים כולל הקטנים , ולא רק את האירועים הממוספרים , היום הרבה מקרבות הטובים שיואפסי מוציאים נמצאים באירועי פוקס , למשל ראמפייג' וטישיירה שאני מחכה לזה כבר זמן רב .

היואפסי מדללים את הממוספרים והרבה קרבות טובים שמתפרסים באירועים שפעם לא היו משודרים בשום מקום חוץ מהממוספרים , היום קרב מעולה כמו בלפורט וביספינג , משודר באפ-אקס ברזיל שזה אירוע ברמה בינונית מבחינת חשיבות.ולכן חשוב היה לי שהכל כולל הכל ישודר ואחריי שוידאתי שהכל משודר - החלטתי !
40 ש"ח לכל זה ... ועוד הרבה בערוץ עצמו שלא קשור שווה לי את הכסף .

מה דעתכם ? כמה מכם רכשו עד היום את הערוץ ?

BeniTaz

New member
צודק

אני חושב שאם יש לך מנוי לאגו טוטאל (תקן אותי אם אני טועה) שהם משדרים רק בלטור וגובים 17 שקל אז לא צריכה להיות לך התלבטות בכלל. חוץ מזה אני חייב להגיד לך: אמרתי לך!.. אגו טוטאל לא השקיעו ב-UFC בסוף וספורט 5 קנו את כל חבילת האירועים. וטוב שכך.. למה לשלם יותר לשני ערוצים שאפשר לשלם רק לערוץ אחד שמשדר HD ואת כל האירועים?

elvis18

New member
לא טועה ... אכן יש לי אגו טוטאל

הוא חלק מחבילה ויותר מכך , יש שמה בלאטור .. ועכשיו כשהם בספייק החיים יותר יפים וברמה גבוהה יותר , אז אני אשאיר אותו בנוסף לערוץ החדש שברשותי . מאז שהיואפסי בוטל באגו טוטאל , הייתי ונשארתי לשלם לערוץ . יש שמה תכנים אחלה לערוץ בלי יואפסי , יש שמה אירועים של ואן אפ סי , בלאטור ו K1. שווה לשלם 17 שקל עליהם.

שאלה , בלאטור משודרים בארה"ב בHD ?

BeniTaz

New member
one fc בלייב?

ו-K-1 מפעם?

אייל.. לא מבין על מה היתה לך התלבטות אחי?

אגו טוטאל יצאו שודדים. ספורט 5 גם ככה ערוץ ספורט רחב עם מלא תכנים נוספים.

elvis18

New member
אגו טוטאל , לא קשור להתלבטות שלי ..

השארתי אותו עם ובלי ... בלאטור זה אחלה קרבות ואחלה אירועים .

ההתלבטות הייתה רק בנוגע לסכום של 40 שקל נוספים על ערוץ חמש פלוס לייב HD .... וברגע הבנתי שהם משדרים את - הכל , יעני גם אירועים לא ממוספרים כמו פוקס ,ההתלבטות הסתיימה . והגיע החלטה לרכוש ..

התלבטתי בגלל חוסר רצון לקנות את הערוץ רק בשביל האירועים הממוספרים .

אופציה א' - הערוץ ישדר רק ממוספר

או

אופציה ב' - הערוץ משדר את כל סוגי האירועים.

ברגע שהבנתי שמדובר באופציה ב' , נגמרה ההתלבטות .

BeniTaz

New member
חייב להגיד לך, שבתור אוהד נלהב של בלטור

כאוהד MMA וחובב פרוספקטים, רמת הלוחמים שלהם בטורנירים ירדה בעונות האחרונות. הם ממחזרים לוחמים, גם כאלו שלא הצליחו, ולא מביאים הרבה בשורות חדשות (קינג מו זה תופעה נדירה). לעומת זאת עזבו אותם כמה שמות טובים כמו לומבארד וקונראד ובקרוב גם אדי אלברז.

אני עדיין בעדם, אבל הם עצרו.. לא בגלל שהם לא טובים או עושים טעות, אלא בגלל שה-UFC השתלטו עוד יותר על הספורט. ועכשיו קשה להאמין שהם יכולים להגיע רחוק יותר ממה שהם עכשיו.. רק הפוך אולי.

זקס11

New member
למה ציפית למשהו אחר?

ברגע שבלטור הלכו על חיפוש כשרון, זה היה ברור שכאשר ימצא לוחם כשרוני, הוא ירצה להגיע למקום ששם יש גם כסף אמיתי וגם את הרמה הגבוהה ביותר של תחרות. בשני הפרמטרים האלה אין לבלטור מה להציע מול ה ufc.
ועוד משהו, כאשר בלטור התחילו, היו המון פרוספקטים בשטח. אחרי שבלטור לקחה אותם, זה נהיה הרבה יותר קשה למצוא פרוספקטים איכותיים.

BeniTaz

New member
נכון.. בגלל זה הקסם קצת אבד

עדיין יש להם כמה שמות טובים שהייתי מת לראות ב-UFC: בן אסקרן, פאט קורן, מייקל צ'אנדלר ואלכסנדר שלמנקו. לא נעים לומר אבל אני מקווה שהם יעזבו את בלטור ויגיעו ל-UFC כדי להילחם באריות. לא יודע מה יש להם לחפש שם עוד.

iAsaf1

New member
רק 5 לייב התחברתי ביום שפתחו את השידורים שלהU

גם אני התחברתי לערוץ

אחרי שאגו טוטאל הפסיקו את שידורי הUFC אני הפסקתי את המנוי אליהם וברגע שספורט 5 לייב התחילו את השידורים התחברתי אליהם.
אין כאן שאלה בכלל מבחינתי, כל אירועי הUFC באיכות HD שווה לי בתמורה ל40 ומשהו ש"ח שהם גובים.
אגו טוטאל למשל מאוד לא משתלמים לדעתי עם איכות שידור לא איכותית ותכנים ישנים ו/או לא מעניינים. בבלטור אני יכול לצפות דרך המחשב לפחות באותה איכות שידור.
לגבות אותו סכום מהצופים עם הUFC ובלי הUFC נשמע לי כמו בדיחה על חשבוננו..

אני גם הצתרפתי אבל לא HD

משום מה חשבתי שאני אקבל HD אבל זה ערוץ שבא בחבילה שעולה 46 שקלים ב HOT.

elvis18

New member
רגיל - 37 , HD - 40 לא ?

ככה ממה שידוע לי ...

כל ההפרש בין חמש פלוס לייב לאותו ערוץ רק בHD זה שלוש שקלים בודדים ..

או שזה אחרת ?

למעלה