אחרי איזו עבודה כדאי לרדוף?

אדידס123

New member
אחרי איזו עבודה כדאי לרדוף?

שלום, בוקר אור ותודה מראש לעונים :)

ישנה עבודה מסויימת שלפני מספר חודשים ערכו לי אליה ריאיון טלפוני שהוא השלב הראשון מבין כמה, וגם הוא לאחר סינון כלשהו, ולא חזרו אלי מסיבות שאינן ידועות לי שזה קצת מוזר כי הריאיון כלל בעיקר פרטים יבשים שהופיעו גם בקו״ח ששלחתי. כרגע בתהליכי קבלה לעבודה אחרת מאותה משפחה (נגיד הייטק מתחומים שונים). אישית אני מרגיש שהראשונה התאימה לי יותר והיא יותר מעניינת אבל גם זאת שאני בתהליכי קבלה אליה נחשבת עבודה טובה.

האם נכון לי לפנות שוב לראשונה ולנסות להתקבל מחדש או להתמקד בזאת שאני באמצע תהליך ולרדוף אחריה ולשכוח את הראשונה לתמיד? אשמח להפניה לפריסה ופירושה :) אני מרגיש משיכה פנימית וחיבור יותר גדול למשרה הראשונה.

אדידס123

New member
עדיין רלוונטי

המצב נכון להיום הוא כזה (עדיין לא עובד)-
&nbsp
חברה א- אני בשלב מתקדם, מעניינת, שווה, פחות מחברה ב.
חברה ב- יותר נחשבת, יותר מעניינת, היתה שיחת טלפון ולא חזרו אלי.
&nbsp
אני רוצה לדעת האם ללכת על חברה א ולשכוח מהכל, לנסות וליצור קשר עם חברה ב ולראות אם יש מצב בכל זאת (מישהו אמר לי שקרו מקרים שנעלמו וחזרו אחרי תקופה לפי הצורך בעובדים אבל לא ידוע אם זה המצב), או בכלל לחפש משהו ג...
&nbsp
הקטע עם חברה ב היא שהגשתי בקשה לכמה פוזיציות ואמרו לי שאם אני לא מתאים לאחד מהם עדיין יש אפשרות לקבל פוזיציה אחרת אבל לא שמעתי חזרה כבר תקופה לגבי שום דבר וזה קצת מוזר לי.
&nbsp
אולי חברה א היא באמת סבבה ויהיה לי נחמד שם אבל אני באמת מעדיף את ב.
&nbsp
תודה :)

אדידס123

New member
הפריסה

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לחכות לחברה ב?
&nbsp
תוצאות פריסת ה-S.O.S:
תומך/חוסם - שמונה המטבעות
תשובה - מלך המטבעות
תומך/חוסם - ארבע הגביעים
&nbsp
תודה מראש!

קוברה23

New member
היי

נכון לך, במידה ואתה מוכן לחכות (הרבה זמן) או להתפשר על תנאי עבודה או על יחס. במידה וכן, יש למה לחכות.

אדידס123

New member
אבל מה אני אמור לעשות בינתיים?

להתחיל בחברה א ולחכות שיפנו אלי מחברה ב בעתיד? זה אומר שאם אני מוכן לחכות באמת יפנו אלי? יש טווח זמן כלשהו (חודשים או שנים)?
&nbsp
תודה רבה שבת שלום וחג שמח
&nbsp
&nbsp

קוברה23

New member
לחכות

ולהיות בקשר איתם, עד שתמצא שם עבודה. רק קח בחשבון שזה לא יקרה מייד. בהצלחה!

למעלה