אחרי הבב ה- 11

Tammie

New member
אחרי הבב ה- 11

נבחרת ישראל מדורגת במקום 25, כפי שזה נראה כרגע הנבחרת לא תגיע ליפן...

אמא לה3

New member
נגמר...

הנבחרת הישראלית מקום 25. תגידו, זה לא כמו לזכות בתחרות מקום רביעי, אחד אחרי המדליה???

אמא לה3

New member
ומי השמונה הראשונות?

Russia – 234.521 China - 233.78 USA - 233.643 Romania - 228.495 Great Britain – 224.921 Australia - 224.785 Italy - 219.179 Japan - 218.895

Tammie

New member
אין פה הפתעות מיוחדות...

הקרב הגדול יהיה בין רוסיה סין וארה"ב. ההבדל בין ארה"ב לסין עומד כרגע על 0.137, מעט יותר מעשירית הנקודה לטובת סין, ורוסיה מובילה בעוד 0.743 נקודות מעל. אבל, כמובן שבתחרות עצמה המספרים האלו נמחקים ומתחילים מההתחלה, כך שהכל פתוח. מעידה אחת קטנה, או חס וחלילה נפילה והתמונה יכולה להשתנות לחלוטין....

cubano1

New member
מתכונת שונה

חשוב לציין - בניגוד למוקדמות בהן היה מותר ל 5 מתעמלות לבצע תרגיל על כל מכשיר, וארבעת התוצאות הגבוהות נספרו, בגמר, ל4 מתעמלות מותר לבצע תרגילים, ושלושת התוצאות הגבוהות נספרות. לא יודע עם מי זה מיטיב ובמי זה פוגע אבל בטוח יהיה קרב איתנים בין האמריקאיות, הסיניות והרוסיות, ואני מקווה שנוכל לראות את זה ולא רק לקרוא על זה

נעממהה

New member
אני הבנתי שזה דווקא עוזר לאמריקאיות..

קראתי את זה איפשהו בין שלל הבלוגים והסיקורים שרצים ברשת (gymnastics coaching?)..

Tammie

New member
והנה שני קישורים...

הראשון לרשימת המתעמלות שהעפילו לגמר בכל אחד מהמכשירים האינדיווידואלים: http://www.fedintgym.com/microsites/Rotterdam/results/files/LOCWAG3.pdf שימו לב שאלכסנדרה רייזמן עלתה לגמר בקרקע באליפות העולם הראשונה שלה, אם כי במקום ה- 8 והנה קישור למתעמלות שעלו לגמר הקרב רב: http://www.fedintgym.com/microsites/Rotterdam/results/files/LOCWAG2.pdf כרגע במקום הראשון מדורגת מוסטפינה הרוסיה, אחריה ברוס ובמקום השלישי רייזמן, שוב, השיג מדהים לדעתי... אם כי ההישג האמיתי יהיה אם היא תצליח לשחזר את זה בגמר. נצטרך לחכות עוד כמה ימים... בינתיים מחר מתחילות המוקדמות של הגברים. הנבחרת הישראלית תתחרה רק ביום שלישי בשעה 20:00, בסבב העשירי והאחרון.

cubano1

New member
הלוואי 25....

בסוף סיימנו במקום ה 28, כשגם נבחרות חלשלשות כמו פינלד עוקפות אותנו. באסה

KN8

New member
אכן באסה אך..

במקרה שלנו העיקר ההשתתפות כמו שאומרים. ההשתתפות של ישראל באליפות העולם לא פחות חשובה מהדירוג. לצערי הנבחרת לא תהיה בשנה הבאה ביפן אבל זה מה שצריך להדליק את כל הנורות האדומות לראשי איגודי הענף בארץ (כי אם נצפה לתמיכה או סיוע מהמדינה או הועד האולימפי שיקדמו את ההתעמלות בארץ כפי שנעשה בכל המדינות החזקות, נוכל להמשיך לחלום על מקום 24 לעוד הרבה שנים קדימה). מה שצריך לעשות כרגע זה להסיק את המסקנות ולחשוב על איך אפשר לייעל ולשפר דברים במצב הקיים. אין טעם להציב רף גבוה מידי. ישראל לעולם לא תהיה ארה"ב , רוסיה או סין. בואו נשאף להיות קודם כל "פינלנד", כי אכן, היא עברה אותנו בדירוג. ולגבי התחרות עצמה ולנבחרות שכן יופיעו בגמר: כמו שאמרתי מקודם, הרוסיות מפגינות כושר ויכולת מעולה והרשימו אותי מאוד במוקדמות. יש לי הרגשה שהן יעקפו את הסיניות ואת האמריקאיות ויקחו את התואר (אבל זאת הרגשה לא ממש מוצקה..יש מקום לספק..) האמריקאיות מאוד נחושות ומציבות שלוש מתעמלות מצויינות (שלדעתי גם יקטפו תארים באופן אישי בהמשך התחרות) והן: ברוס, סקרמון ורייזמן. גם לרסון רוצה להוכיח את עצמה ולכפר על הפשלה של היום בבוקר במוקדמות..אז ככה שהן (כמו תמיד) יתנו פייט חזק מאוד לרוסיות ולסיניות. הסיניות מאוד ממושמעות ומפוקסות. יש להן נבחרת מאוד מסוכנת וחדורת מטרה ולכן לא נופתע אם הן לבסוף יגנבו את התואר. ואיך אפשר שלא לדבר על אלייה מוסטפינה בת ה16, כל כך מוכשרת וכל כך חזקה בתחרות - היא בהחלט מאיימת על התואר אלופת העולם בקרב רב. לכן אמרתי שלדעתי יכול להיווצר מאבק אימים בין מוסטפינה לברוס האמריקאית (גם בתרגילי המכשירים הפרטניים וגם בקרב רב). בקיצור...יהיה מעניין ונקווה לתחרות מוצלחת! שימו לב לקישור שנתתי לערוץ NOS ההולנדי שלדעתי ישדר את הגמרים (צריך לעקוב ולבדוק..)

cubano1

New member
עם הפנים לעתיד

ראשי הענף בארץ יכולים לשכוח מהנבחרת... היא לא תהיה ביפן, וגם אם היתה, ללונדון לא היה סיכוי להגיע. מבחינת נבחרת, צריך לחשוב קדימה לריו דה ז'אנרו, ולראות איך מביאים קצת עומק לענף ויוצרים מציאות שבה יותר ממתעמלת אחת נלחמת על אליפות הארץ ויותר מארבע מתעמלות נלחמות על ששת המקומות בטיסה לאליפות העולם... בהקשר של לונדון, צריך לנסות להכין את רוני ואת ולריה... לשתיהן חסרות בערך 2, 2.5 נקודת בשביל גמר הקרב רב, וזה אומר לשפר את כל ארבעת המכשירים. אני מתרשם שרוני מתעמלת יציבה, אבל עם חוסר גדול באלמנטים קשים שלא מותיר לה סיכוי להגיע ללונדון. היא חלשה במיוחד במקבילים. אולי צריך להביא איזה מאמן סיני שיראה לה מה זה... לולריה יש דרגת קושי גבוהה יותר, אבל היא סובלת מחוסר יציבות - כבר שנים לא ראיתי אותה מצליחה לחבר ארבעה תרגילים חזקים בערב אחד. אבל פנטזיות לחוד ומציאות לחוד - ישראל מדשדשת כבר כמה עשורים טובים מבלי להתקדם, בעוד מדינות כמו יוון, מקסיקו, ונצואלה, בלגיה ושוייץ (וגם פינלנד!) עוקפות אותנו מכיוון שכל כך הרבה שנים מדובר באותם ראשי ענף ואותם מאמנים, לא נראה כאילו משהו הולך להשתנות פה, וסביר להניח שאני אמשיך להתבכיין ככה גם באליפות העולם 2014...

למעלה