אחרי הבחירות עלתה פה השאלה

Sweet Hereafter

New member
מה הקשר?

היא עובדת משרד החוץ שנשלחה לנ"ז ("סגנית השגריר" בגיל 30. I wonder... גם לא ידעתי שיש לישראל שגרירות בנ"ז, מילא).

חוץ מזה, הכתיבה שלה מתנשאת / פלצנית ברמות, לדעתי. קשה לי אפילו להתחיל להסביר למה.

כפירק

New member
ניכר דווקא שהבחורה מאוד חריפה

היא אפילו הגדילה להראות את בקיאותה בגיאוגרפיה הניו זילנדית, ובתוקף היותה סגנית שגריר קבעה בנחרצות שאוקלנד היא בירת ניו זילנד ...
&nbsp

ANZ1

New member
בעולם הצר שלה היא צודקת

יהודי דתי שנולד בישראל, שרגיל שכל המוצרים בסופר כשרים, שכל חג יהודי נחגג בבית הספר, שיש בית ספר יהודי דתי ושיש בית כנסת בכל מקום, וככה צריך כי ככה אלוהים ושלחיו קבעו, לא פשוט לגור בניו זילנד,
ניו זילנד לא מותאמת ליהודים דתיים (וטוב שככה), ניו זילנד מקום ירוק, עם מעט מאד יהודים ומעט מאד מוסלמים, מתכון לחיים שלווים, בלי אל נקמות.
וזה אחד ההבדלים בן ישראל לניו זילנד, לישראל יש שגרירויות, שגרירים, נספחים , עוזרים ,בכל מקום בעולם וכמה שיותר,
ניו זילנד מחזיקה מאד שגרירויות, רק איפה שבאמת צריך, רק השבוע קמה מהומה גדולה בניו זילנד, מסתבר שהמדינה מחזיקה דירה גדולה ויקרה בניו יורק לשגרירות, לך ספר להם שישראל מחזיקה מאות אנשים בניו יורק רק במשלחת הצבאית.
עוד הסבר למה ניו זילנד מקום ראשון בעולם במדד החוסר שחיתות , וישראל כנראה גם במקום הראשון (בצד השני)

Sweet Hereafter

New member
2 הערות:

1. ישראל לא באמת מדינה עצמאית. בתור אחת ממדינות החסות של ארה"ב (במיוחד בתחום הכלכלי והצבאי), זה רק טבעי שתהיה לה נציגות נרחבת בארה"ב. סוג של חבל טבור.

2. גם לנוצרים יש כמה מאות שנים (אלפים?) של רדיפות על רקע דתי על החגורה שלהם, בהשראת האל השאנטי-באנטי לא-נוקם שלהם.

3. (כן, מה'כפת לי) המתכון לשקט ושלווה בנ"ז הוא היחס בין כמות האנשים לגודל השטח. זה אותו דבר ב-WA, חוץ מהמטרו. בעצם, גם במטרו די רגוע... (עאלק מטרו)

kiwi2b

New member
אני חשבתי שיש קשר

בגלל שזו נראית לי סיבה הגיונית לכך שבכירה בשגרירות ישראל תפרסם טור באתר ישראלי שכל כולו "תראו כמה נהדר בארץ, נכון שבניו זילנד יש אויר נקי ושירותי רווחה ונופים וחיים נעימים אבל אין פה בשר כשר והילדים שלכם לא יידעו מה זה להיות יהודים כי אין חופש בחג, גוואעלד".

kiwi2b

New member

Javali

New member
עכשיו, באמת יצאת חומוס

תגיד, זו פעם ראשונה שלך כאן בפורום? איך היא הצליחה לשכנע אותך שיש איזו שהיא אפשרות קלושה שזה חלק מהאסטרטגיה למניעת ירידה של משרד החוץ? את מספרם של מאוכזבי הבחירות שהם שומרי כשרות וחושבים על ירידה לניו זילנד אפשר לספור על אצבעות ידו השמאלית של טרומפלדור - אז זה קהל היעד של משרד החוץ? נו, באמת…
&nbsp
בוא נחזור לפרופורציות. הגברת כותבת בערך פעם בחודש על חוויותיה בניו זילנד. הפעם היא כתבה על החוויות שלה כמשפחה שומרת מצוות בסופר. זה כל מה שיש בכתבה. את תיאוריות הקונספירציה תשאיר ל-kiwi2b.

Sweet Hereafter

New member
החומוסיות היא בזה שלא הבנתי למה kiwi2b התכוונה

זה שהודיתי בה לא אומר שאני בהכרח מסכים עם הטענה של kiwi2b.

תגיד, פעם ראשונה בים?...

chemicalbrother

New member
כן, אבל

קונספירציה זה לא, אבל אני חושב שבמשרד החוץ מבינים שיש לא מעט ישראלים חילונים, מה שנקרא, שבשבילם "אין שם בכלל יהודים" זה טיעון שדי עוזר להם לישון בלילה בלי לחלום על ניו זילנד, והם כן קהל היעד.

kiwi2b

New member
תיאוריית קונספירציה, לא פחות!

אני חושבת שזה ראוי - אולי - לתואר "הגיג".

למעלה