אחרי הגשם ששטף את ירושלים היום והבריח את כולם מהסוכות בחזרה הביתה - זה השיר המתאים ביותר:
A AlYahudii New member 22/9/13 #1 אחרי הגשם ששטף את ירושלים היום והבריח את כולם מהסוכות בחזרה הביתה - זה השיר המתאים ביותר:
א אשי 1 האחת New member 22/9/13 #2 הגשם הראשון זה אחד הדברים הכי מרגשים אני בבוקר קיוותי בלב שירד גשם ולקראת הערב זה קרה תפס אותי בחוץ עמדתי והסנפתי את הריח של האדמה נסעתי באוטו עם חלונות פתוחים מדהים כמה זה עושה לי טוב מרגישה כאילו אלוהים שוטף ומטהר את העולם מלכלוך ורוע .
הגשם הראשון זה אחד הדברים הכי מרגשים אני בבוקר קיוותי בלב שירד גשם ולקראת הערב זה קרה תפס אותי בחוץ עמדתי והסנפתי את הריח של האדמה נסעתי באוטו עם חלונות פתוחים מדהים כמה זה עושה לי טוב מרגישה כאילו אלוהים שוטף ומטהר את העולם מלכלוך ורוע .
א אשי 1 האחת New member 22/9/13 #6 ולחשוב שפעם שנאתי חורף שהייתי קטנה זה היה מדכא אותי והיום אני אוהבת חורף , האוויר הצבעים גם שזה קודר אני מוצאת המון יופי ונהנית מלהקשיב לגשם שאני בבית ובחוץ סערה הכי כיף
ולחשוב שפעם שנאתי חורף שהייתי קטנה זה היה מדכא אותי והיום אני אוהבת חורף , האוויר הצבעים גם שזה קודר אני מוצאת המון יופי ונהנית מלהקשיב לגשם שאני בבית ובחוץ סערה הכי כיף
מ מוטי חוף מציצים New member 22/9/13 #5 סוף הקיץ זה הרגע שאתה בסוכה מרגיש כמו בצוללת היורה http://www.youtube.com/watch?v=wKj4Et_95I0