אחרי הגשת המסמכים לתושבות קבע

ravitbel

New member
אחרי הגשת המסמכים לתושבות קבע

בהתייעצות עם עו"ד נאמר לי שהגשת הבקשה אורכת כ- 3 שנים בהם אני אמורה להתגורר בארץ. הוסיפו גם שאם יהיה לי מעסיק בקנדה התהליך מתקצר לכ- 8 9 חודשים האם מישהו כאן בתהליך המתנה של 3 שנים ? תודה

הבאים בתור להגר הם מי שהגישו באפריל מאי 06

אבל אין לזה משמעות רבה, כי השגרירות מחכה כניראה לספטמבר כדי להחליט איך לחלק את המכסות שנשארו ל 2008 ואת מכסות 2009, כי יש שיטה חדשה שהנהלים שלה יוודעו בספטמבר. התהליך נכון להיום נמשל כשנתיים וחצי, ובחדש יהיו כאלה שיחכו פחות מ חצי שנה ויהיו כאלה שיידחו לגמרי, תלוי במקצוע.

יש לך מושג....

אני עוסקת בהדרכה וניהול בתחום הספורט.....האם זהו מקצוע שיש לו סיכוי ?? להגיש עכשיו או כדאי לחכות עד שנדע מה קורה? תודה

אני מציע לחכות עוד כמה שבועות

כי אחרי שיתפרסמו הרשימות, מי שאין לו סיכוי ידע שחבל על הזמן ועל הכסף, ומי שיש לו סיכוי יידע באיזה NOC כדאי לו לתאר את עיסוקו.

Dulmush

New member
האם לדעתך הפסיקו לטפל בתיקים בינתיים?

או שכן ממשיכים טיפין טיפין בתיקים הישנים (לפני ספט' 2006)?

אני חושב שנגמרו להם מכסות 2008

ושהם ישלפו על חשבון מכסות 2009 , ברגע שייתקבלו ההוראות החדשות כמות מסוימת של בקשות ישנות לפי עקרון FIFO, את כל בעלי המקצועות המבוקשים בבקשות הישנות, ואחר כך, הם יקצו חלוקה מסויימת לחיסול התור, ולבקשות חדשות שעומדות בקריטריונים החדשים. להערכתי הם לא יעבדו בקשה חדשה של בעל מקצוע מבוקש, לפני שהם יעבדו את כל הבקשות הותיקות של בעלי אותם מקצועות, כי אחרת הם יהיו חשופים לתביעות. הם גם יהיו חייבים להקצות חלק מהויזות לחיסול התור הישן. צריך לחכות לפרסום שהובטח שיהיה שקוף וברור כדי להבין בדיוק איך המערכת תעבוד בתקופת הביניים עד שכל הבקשות של בעלי 67 נקודות שהוגשו לפני פברואר יעובדו.

Dulmush

New member
NOC 2171

תחושות לגבי NOC 2171? Information Systems Analysts and Consultants

יש הרבה מספרי NOC נוספים

שיכולים להתאים למי שיש לו את ה NOC הזה. צריך יהיה לחכות ולראות, משהוא מתחומי הנדסת התוכנה ייכנס בטוח.

Dulmush

New member
QA consultant

אמנם אבטחת איכות תוכנה אך לא הנדסה. את ההפנייה ל NOC קבלתי לפני יותר משנתיים בפורום ישראלים בקנדה כשהתייעצתי לגבי קריירה של 10 שנים כ QA MANAGER. יתכן אפילו שאתה היית זה שעזר אז אנצל את ההזדמנות לומר תודה
ולקוות כי ה NOC הזה יהיה ב MOST WANTED ...

למעלה