אחרי ההכרות עם אדם, איך היחס שלכם כלפי גייז?

R o c k s e n

New member
אחרי ההכרות עם אדם, איך היחס שלכם כלפי גייז?

איך אתם רואים אותם עכשיו? הומואים בכלל ומוחצנים בפרט (הדראגים ומה שבגבול). לא שאדם בדיוק כזה ביום יום אבל הוא קצת בהגדרה הזאת בין היתר בגלל האיפור לעיתים והתלבושות ובגלל האנשים הבאמת מוחצנים שהוא מסתובב איתם. אני אגיד לכם מבחינתי תמיד [ואני יודעת שזה אולי לא הולך להשמע טוב] הייתי נרתעת מגברים שמתנשקים , גברים שמתאפרים, גברים נשיים וכו' אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה איתם כבני אדם. היה קשה לקבל את כל העניין הרומנטי ביניהם, האופי המוחצן והנשי של חלקם (וחלילה אני לא מכלילה). היום אני יודעת להבין ולקבל את זה, אדם מבחינתי ניפץ המון סטראוטיפים. ולמשל הנשיקה עם טומי בAMA? מאוד אהבתי
מצב שפעם אם אלה היו שני גברים אחרים זה היה מאוד "לא מעניין" ואולי גם מפריע אבל אני אתקל בדבר כזה עכשיו אז זה בכלל לא יפריע לי.

mayarel

New member
כיף לשמוע

וזה מה שאני אומרת הרבה- שאדם בעצם היותו פתוח ומיני ישנה הרבה אנשים מבחינת פתיחות בכלל ולהומואים בפרט. ולגבי GURL אני בגלגול הקודם הייתי הומו או משהו... אין לי מושג. אבל אני מתה על הומואים מהשנייה שראיתי 2 בנים מתנשקים בסרט הראשון שייצא לי לראות בסביבות גיל 13-14 משהו כזה. מאז הכרתי הרבה ראיתי הרבה הייתי בהרבה אירועי גאווה.. היתה תקופה שיצאתי גם לפאבים של הומואים עם ידיד טוב. החיים לקחו אותי איכשהו לכיוונים אחרים וחוץ משני צעירונים חמודים לא נשארו לי קשרים עם ידידים מהעבר.. אבל כל פאקינג אמן שאהבתי כמעט התברר כהומו.. הרבה סרטים שאני מאוד אוהבת מכילים לפחות אלמנט גאה בהם.. לא יודעת מה זה.. אני יודעת שזה מאוד סקסי בעיני. ממש ממש ממש לא דוחה לגמרי ההפך. אני יודעת שזה מרגיש לי כמו התקדמות. כמו ניצחון של אהבה לעצמך ולמישהו אחר. ואני יודעת שאני מתה על נצנצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושבמידה מרובה זו פשוט האנטיטזה לכל מה שאני שונאת- מצ'ואיזם, דיכוי, שובינזם, דיעות קדומות וכו. אני יודעת שיש להרבה מאוד נטייה ולהתעסק המון בשטויות שלא להאמין... אבל כן זה מין עולם כזה..חחחחחחחחחחח

AngelKrash

New member
ואני חשבתי שאני לבד..../images/Emo24.gif

couldn't agree with you more כבר כמה זמן אני חושדת שבגלגול הקודם הייתי הומו
אף פעם לא הייתה לי בעיה עם שני גברים מתנשקים. זה ממש לא דוחה אותי. יש לי הרבה חברים גאים (ידיד שלי כבר אמר לי שאפשר לדעת אם מישהו גיי לפי החברות איתי..lol) ומדיי פעם אני יוצאת איתם לפאבים ולמסיבות. מכיוון שאני בקטע חזק של גלאם (הארון שלי מלא בנצנצים ופאייטים) אז כן-יש הרבה אמנים, סדרות וסרטים שמכילים אלמנט גאה (הכי גאים שיש למשל) שאני אוהבת. במובן הזה אדם לא שינה את היחס שלי לגייז. אני מאוד אוהבת את זה שהוא אוהב את מי שהוא ולא מתבייש בזה ובמיניות שלו- אני שמחה שיש סוף סוף מישהו שלא מתבייש להיות מיני בגלל שהוא גיי.

mayarel

New member
כיף לפגוש אחיות אובדות ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

AngelKrash

New member
אשכרה אחיות אובדות../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אנחנו צריכות לפתוח קבוצה תמיכה...

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח מצחיקה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

ברור!! אנחנו אוהבות אותך....!

AngelKrash

New member
גם אני אוהבת אתכן אחיותיי לפטיש../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

InbarKiii

New member
ואת יודעת שאני בידיוק כמוך בקטע הזה ../images/Emo3.gif

ברור שעוד לא יצא לי לצאת עם הומואים וכאלה חח אבל זה עוד יגיע D: ובאמתתתתתת שהיה כיף לבוא לפורום הזה\קומונה ולגלות שאני לא היחידה שאוהבת הומואים וראתה הכי גאים שיש בהדיקות חחחחחח

mokasosex

New member
אני כמוך !חחח

אני מודעת לזה כבר מגיל 10 בערך, שהבנים שאני אוהבת/נמשכת אליהם הם עדינים יותר, נשיים יותר.. לא שאני טוענת שכל ההומאים כאלה, אבל בהחלט אצלם זה בולט יותר.

magenta73

New member
טוב,

אצלי זה קצת אחרת, כי אני לא יודעת אם אני אוהבת את אדם בגלל שהוא גיי, או אוהבת אותו *יותר* בגלל שהוא גיי. אני כבר כתבתי על זה פה (בלינק)... וכן, אני שרוטה, אז מה. מה שכן, אני שמחה שאדם עושה את מה שהוא עושה, ו... welcome to the master-plan

music again

New member
גם לי זה לא נראה מוזר

שני גברים ביחד. אני חושבת שאם אתה אוהב מישהו, זה לא משנה אם זה גבר או אישה. האהבה באה מבפנים ולא מבחוץ. הדבר שהכי מדהים אותי, זה איך שאדם שלם עם עצמו. אני אחת שמתרסקת עם כל ביקורת שלילית קטנה שנותנים לה. בגלל זה אני כל כך אוהבת אותו. הוא לא נותן לאף אחד לערער אותו. זה דבר שאני קמה איתו כל בוקר והולכת איתו לישון בכל ערב- האמונה שכן אפשר להיות שלם עם עצמך ולהרגיש טוב עם זה. אז אדם, תודה שאתה נותן לי להיות אני, ולהרגיש עם זה טוב.

XoLilMissLolaoX

New member
וואו יפה אמרת!!!../images/Emo24.gif

גם אותי זה משהו שמאוד מחזק והאטיטיוד הזה הולך איתי כל הזמן בזכות אדם....להיות עצמך זה אחד הדברים הכי חשוב שאפשר ללמוד בחיים

ravitsal

New member
לי אין בעיה עם גייז כבר..

בזכות אדםם!!
לפני זה שנאתי ונגעלתי מהם וכשראיתי כאלה ממש נגעלתי ונבהלתי מזה ועכשיו אני ממש לא מבינה למה.. הם בדיוק כמונו !! וכשמקללים בכיתה "יהומו, יגיי" אני לא מבינה מה הקללה פה.. אבל כן לפעמים הם מגזימים ועושים דברים יותר מדי מוחצנים אבל בכללי אין לי בעיה איתם. אני אפילו מחבבת אותם

mokasosex

New member
מתווווקיייי ../images/Emo13.gif איזה כיף לראות אותך פה../images/Emo24.gif

למעלה