אחרי ההפסד אתמול אפשר להגיד סופית !

zilber z

New member
אחרי ההפסד אתמול אפשר להגיד סופית !

שתומר חליבה אלעד בונפלד וסתיו אלימלך אינם שחקני כדורגל !!! בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה ... חליבה רץ כמו חמור ופס מזדין הוא לא מצליח להעביר !! וסתיו השחקן הכי גרוע בקבוצה ! למרות הנשמה ומשחק ההקרבה השחקן הזה פשוט לא יודע לשחק ! גליצ'ים של חמור ! עברות מטומטמות ! משחק בלי חשיבה ! ושלא נדבר על התרומה ההתקפית שלו !! ובונפלד !! השחקן הכי עדין בעולם !! הזבל הזה נופל מכל נגיעה !! יכל לפתוח את המשחק ולדחוף את הקבוצה קדימה אבל המניאק הקטן העדיף ליפול !! שחקן אפס !! ועכשיו לשלב הפיתרונות ! חליבה - לספסל או לשנות את התפקיד שלו לקשר אחורי ושרמי אליהו ירד לעמדת המגן הימני ! את סתיו לשלוח ליציע או לספסל ולתת לו תפקיד בצוות המקצועי ... כי כדורגל הוא כבר שכח לשחק ! ובונפלד הכוסית - צריך לשחרר אותו ! אפילו עכשיו ! שחקן זבל בלי נשמה ששוה יריקה !! אולי כדי לשקול עסקת חליפין עם ראובן עובד ? ועוד משהו על המשחק... גוטמן שוב הוכיח שהוא מאמן טמבל בלי שאיפות בזה שהוא הכניס את סגרון רק בדקה ה 85 ... כי סגרון השחקן היחיד בספסל שיכל לגרום לשינוי ! ואגב רק שתדעו גדל פה שחקן בשם אביתר אילוז שהולך להיות שם בכדורגל הישראלי ... זכרו .. מילה שלי .. זהו פרקתי את העצבים קצת ... שבוע טוב

g i l 1 7 8

New member
קודם כל ברוך בואך לפורום

בהחלט רואים שאתה אוהד כדורגל שמבין כדורגל ואני מסכים איתך בחלק גדול מדבריך, רק בקשה אחת: כאן בפורום אנחנו מנסים לשמור על צורת דיבור אחרת ממה שאנו רגילים במגרש (אני מאד בעד פירוק עצבים בכדורגל, אבל במגרש עצמו או מול הטללויזיה), אני וכל השותפים לפורום (אני חושב שאני מדבר גם בשמם) נשמח להגיב על דבריך, רק בלי "זבל" "כוסית" וכו' וכו' שיהיה שבוע טוב - גיל

מוצארט

New member
גיל יקירי

כל הכבוד על צורת הדיבור, המשך כך! זילבר, ברוך בואך לפורום, ואני מקווה שהפנמת את מה שגיל אמר. דרך-אגב, למישהו יש מושג אם הורידו את הגדרות ב"שדה הקוצים" שלנו?

FISTUK ORGINAL

New member
עדין לא!

זה הולך ליהיות תכס חגיגי עם צחי הנגבי! כנראה במישחק הבית נגד מכבי ת"א!

מוצארט

New member
משחק הבית נגד מכבי ת"א?

איך בדיוק? יתחילו להוריד עם פטישים את הגדרות? זה לא נשמע קצת דבילי? נו טוב, לפחות יעשו את זה חגיגי
יאללה צחי!

FISTUK ORGINAL

New member
במישחק נגד מכבי מתחילים!

עושים משהו קטן, אמרו שצחי הנגבי יקרע קצת תגדר! סתם בישביל האירוע! ואח"כ יעבדו ע"ז ויורידו הכל!עושים טקס קטן כי אתה יודע כמה שנים חיכו לרגע הזה! אוקי?

AnakondA1

New member
אחרי המשחק מול נצרת יתחילו לעבוד

על זה..ומול מכבי הנגבי כבר לא יהיו ,הנגבי בא רק לחתוך את הסרט

AnakondA1

New member
הגדרות לא יוסרו במלואם...

ישאר חלק קטן כמו בבלומפילד וקרית אליעזר ושם יהיה מקום לתלות את השלטים:) ULTRAS CRAZY!!!!

g i l 1 7 8

New member
ULTRAS

המקור של ULTRAS זה באיטליה. שם מועדון האוהדים הוא מגובש יותר ממה שאנו רגילים בארץ, יש להם הנהגה וגוף שנימצא בקשר קבוע עם מנהלי הקבוצה. בארץ, זה סתם עניין של התלהבות, מועדון האוהדים היחיד בארץ שמוכיח התארגנות כמו חו"ל זה של מכבי ת"א (בשבת הקרובה הם מארגנים צעדת מחאה מקריית שלום לטדי, שבוע שעבר היתה פגישה בין לוני, דריקס וקלינגר עם ראשי האוהדים), ואני רק חולם, מתי הקהל של ב"ש יהיה מאורגן כך? ועוד יותר חשוב : מתי ההנהלה תתייחס לקהל בכבוד?(ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוון...) אתה מוזמן להכנס לאתר העולמי של ה-ULRTAS כאן

מוצארט

New member
אוקיי גיל

תודה על ההסבר, וגם על הקישור. יש לך תרגום מילולי של המילה?

מוצארט

New member
אהההמממ....

כבר אמרתי שאני נגד קיצוניות? חוץ מ-וסרמיל שנראה כמו שדה קוצים בקיצוניות

g i l 1 7 8

New member
האם אני קורא נכון?

מוצארט, מה העיניינים??? כל משפט שני שלך זה "שדה קוצים"!!! האם הגיעו ימי המשיח?

למעלה