אחרי הועדה! סוף סוף !!!

ליעד827

New member
שאלה לאופירה,קובי, וחברי הפורום.

טוב, יום שלישי הועדה. נשארו שלושה ימים.. הלחץ בשמיים!
השאלה היא כזאת, אני מעוניין ל"העלות" עוד 2/3 קילו... לא אוכל לעשות את זה ביומיים שלושה.
אז, כמה מומלץ לשתות לפני הועדה? מתי בדיוק לפני הועדה? שעה,חצי יום?
מה כדאי לאכול לפני , וכמה זמן?
בנוגע למטבעות מיותר לומר לי... וגם בגדים "כבדים"....
ואם יש עוד הצעות אשמח :)

אופירA

New member
מנהל
לשתות עד שעה לפני השקילה

לאכול אפשר כשעתיים קודם לכן.

מקווה שביררתם עם הכללית שהוועדה באסותא אכן היא הוועדה שאתה צריך לעבור...

ליעד827

New member
אופירה

תודה על התשובה. אך כמה צריך לשתות ומה כדאי לאכול כדי כאילו להעלות 3 קילו? וביום חמישי התקשרו והקדימו לנו בשעתיים את הועדה, אמרו שזו ועדת חריגים עקב הגיל שלי. זוהי אכן הועדה המתאימה :) ובכמה ליטרים של שתייה מדובר?? :)

אופירA

New member
מנהל
תאכל ארוחה רגילה ותשתה כמה שאתה יכול

כעיקרון מספיק לשתות ליטר וחצי, בנחת, במשך שעה, ככה.
אין בעיה עם המשקל שלך.

אני לא רוצה להיות רואת שחורות, אבל יש לי הרגשה שקופ"ח כללית לא יודעת כלל על הוועדה הזו ולא אישרה אותה.
ושלא קיבלתם ממנה בכלל אישור להתנתח באסותא אצל המנתחים שציינת.
זו וועדה שמתאימה לאסותא, אבל לא הצלחתי להבין שהיא אכן מתאימה לקופ"ח כללית.
אולי אני טועה, הלוואי.

ליעד827

New member
לאופירה

יודעים הם יודעים, קיבלנו הפניה מרופא המשפחה לועדה בריאטרית באסותא, קיבלנו מהקבלה מספרי טלפון של ביטוחים והנחיות... גם אנשים בכללית מנותחים באסותא לא רק במדיקל. במדיקל היינו (לא בועדה) ואמרו שאני לא יכול להיות מנותח שמה. עשו לנו את המוות בקטע של הבתי חולים. אסותא יודעים שאני בכללית מושלם ואישרו את ההגעה וכו...

ליעד827

New member
אחרי הועדה! סוף סוף !!!

אז ככה, נשקלתי אצל הדיאטנית ויצא שאני עם bmi 40 מה שאומר שאני אכן זכאי לניתוח. היא הבינה ואישרה לי בעצמה שהיא ממליצה על ניתוח, שהיא תעזור כמה שתוכל על מנת שיאשרו ושיהיה בסדר :)
בפגישה עם העובדת סוציאלית, טוב את האמת שהיה מעצבן וקשה.. אבל בסופו של דבר מקווה שהשארתי עליה רושם טוב, נראה לי שגם אותה עברתי...
בפגישה עם הרופא, הוא "עבר" על הבדיקות, (סתם העיף לי הכל ועשה בלאגן!) , וביקש עוד בדיקת קרישת דם והערכה פסיכולוגית...
כשמחר אעשה את הקרישת דם, ובקרוב את הערכה הפסיכולוגית, אפקסס להם והם יעבירו את כל התוצאות לועדת חריגים שבה לא נהיה נוכחים.
אחרכך , בגלל שאני בכללית יקח שבועיים עד שהתוצאות יגיעו, מי שמכיר את דליה מהועדה באסותא, כדאי לכם להתחבר אליה. מקסימה! וגם היא אמרה שתעזור לנו בהכל :)
מקווה שיאשרו ושהכל ימשיך להיות כמו שצריך, הם גם הציעו עזרה עם הביטוח של המושלם והכל... החתימו אותנו על הסכמים למעקב אחרי הניתוח והכל ...
בנוסף , לכל מי שאמר שאני זה שבוחר את הניתוח.. זה לא בדיוק עובד כך כי אני מתחת לגיל 18. ההורים שלי הם בוחרים את הניתוח (כמובן שהם יבחרו מה שאני רוצה כי זה לא משחק)
והם חותמים על הסכמה וכו...
כשנגיע לחלק הזה עם המנתח נעדכן...
מקווה שיהיה בסדר :) מישהו היה במצב דומה לשלי? אשמח קצת להרמת מצב רוח שכרגע בדיוק אותו הדבר, עדיין חושש... אך מקווה :)

אפרופו מנתחים.. פגשנו שמה מנותחת שתנותח עוד יומיים אצל אסנת רזיאל, היא אומרת שהיא נוראית! היא מגעילה והכל...
אני אישית? לא יודע, לפי מה שראיתי באינטרנט ושמעתי עליה היא מקסימה לא? טוב נו.. לא חסרים מנתחים... (אשמח להמלצה על מנתח למעקף שעובד עם כללית וביטוחים אחרים) :)
תודה על הקריאה!

קוביd1

New member
שלום ליעד

שמח על העדכון ,שימשיך ככה.
אתה קובע את סוג הניתוח וכיון שאתה קטין אתה צריך אישור מהאפוטרופוס שלך ,וזה האמא .
פגשתם מנותחת שעושה את הניתוח עוד יומיים והיא כותבת על ד"ר אוסנת דניאל שהיא מגעילה ,אז אם היא ככה למה היא מפקידה את החיים שלה בידיים כאלה ,גועל נפש ביטויים כאלה , כמו שכתבתי בעבר ואני כותב שוב אני מעדיף מנתח מקצועי ולא נחמד ,מאשר רופא מאמי ולא מקצועי
תחשוב על זה .

בהצלחה בכל!!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
כמו אחרי לידה

אני אוהבת להגיד "אמרתי לך"... אז אמרתי לך שלא תהיה לך בעיה עם ה-BMI.
האישור נראה שה"חריגים" תאשר. נחיה ונראה.
שמחה שנתקלת באנשים חיוביים. זה חשוב מאוד מאוד.

ד"ר רזיאל קיבלה פה רק קומפלימנטים, והרבה.
למעשה, חוות דעת על מנתחים, ובעצם על כל אדם, תלוייה בחווייה של מחווה הדעת בלבד. אין קשר לאישיותו של האדם המדובר.
אנשים רואים בשחור לבן, ואם היה להם איזו חוויה שלא מצאה חן בעיניהם, הם יקטלו טוטאלית את אישיותו של האדם עליו הם מחווים דעתם. דיבורים של אנשים זה דבר מאוד תלוי מצב רוח.
ככל שלאדם רע יותר בעמקי נשמתו ונפשו, כך האדם שהוא יחווה עליו דעת יהיה גרוע יותר...
גם עלי יש קשת של דעות של אנשים - ממלאך וזהב טהור, ועד מפלצת תת אנושית. מי אני באמת בתוך המגוון הרחב הזה?
גם על ניתוח הטבעת יש שיגידו שהוא מעולה ועתיר יתרונות, ויש שיגידו שהוא מפלצתי וצריך להוציאו מחוץ לחוק. אז הניתוח הזה טוב או רע?
כדי לענות על השאלות האלה, צריך לשאול את מחווה הדעה איזו התנסות בדיוק היתה לו, וללמוד ממנה (ומאישיותו שלו) כיצד הרכיב את דעתו על האדם/הניתוח/כל מה שהוא מחווה דעה עליו.
אין טעם לקחת מאנשים כותרות. צריך לשאול אותם על מעשים ומקרים, ואז להסיק מסקנות אובייקטיביות.

אם מישהו אמר על ד"ר רזיאל דבר כזה

אז אני יכולה להרגע כשאומרים עליי דברים...
הכל פנטזיות.
שמעתי עליה שהיא מקצועית מתחשבת מעניינת חביבה...
פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה.
מה שאופירה כתבה - כל מילה דבש!!!

ליעד827

New member
היי אופירה וקובי המקסימים

קודם כל, אני נורא מסכים עם קובי. לא אכפת לי מ"פוצי מוצי" של מנתח . אכפת לי מהביצועים שלו בחדר ניתוח.
אופירה, אני מסכים איתך בנוגע לשהיא מפקידה את חייה בידיה. וגם אני אמרתי לה, כל בן אדם רואה אותה בצורה אחרת. מבחינה מקצועית היא תותחית כמו כל הרופאים של אסותא נקודה.
אני חושב שאלך על דוקטור סובחי, לא כל כך משנה לי מי ינתח, העיקר שיהיה בעל ניסיון במעקף, ושיהיה טוב. אלך על הרופא עם הזמן המתנה הכי קצר אחרי שאקבל אישור מועדת חריגים.
אופירה, את אכן צודקת. נורא מתבייש לומר... לא הצלחתי לשתות המון מים ולשים בגדים כבדים.
אמרתי לעצמי, נגיע איך שאני , אני והאמת שלי. והנה, זה השתלם!
אז ה bmi שלי 40 ואכן יש סיבה לחגיגה מהבחינה הזו של זכאות לניתוח!
מדף שקיבלתי מאסותא מסתכם שהמעט שנותר לי לעשות הוא לעבור עוד שתי בדיקות, לשלוח לאסותא. הם נורא נחמדים שמה!
קפה על הבוקר, אני בהחלט מסכים איתך. במידה והייתי במכבי הייתי רוצה שאסנת רזיאל תנתח אותי. אבל אני לא, ולא כזה משנה לי מי. מה שמשנה לי הוא להיות אחרי הקבלת אישור המיוחל ולהיות לעבר הניתוח!
החתימו אותנו על הסכם למעקב, אמרו לנו איך ממשיכים, ואני באמת מקווה שיהיה לועדת חריגים מצב רוח טוב ושיאשרו לי את הניתוח!
אני גם יודע שאני צריך רופא שינתח אותי במעקף. הרופא שנפגשנו איתו קיבל שיגעון ששמע אותי אומר מעקף. הוא ישר קפץ ואמר לי: "למה?, כי שמעת שהוא בר ההצלחה הגבוהה ביותר?"
אמרתי לו , א - ניתוח "בר ההצלחה הגבוהה ביותר" הוא מעקף תריסריון.
ב - אתה מעכשיו הכרת אותי, אני מכיר את עצמי כל החיים. שנה אני לומד על כל העניין, על הניתוחים ועל התהליך, ולא יקום הרופא שיגיד לי שאני לא יעבור מעקף. אני לא מעוניין להימצא בעוד שנה וחצי שנתיים שוב בחדר ניתוח, מהסיבה הפשוטה, שתהליך כזה שוב? לא אעבור! מכאן אני דוהר להצלחה ולא למטה ממנה!
אסור להישבר, צריך להילחם על המטרות, ומקווה לחזור לכאן ולעדכן שאכן קיבלתי אישור! תחזיקו לי אצבעות :)

למעלה