היי אופירה וקובי המקסימים
קודם כל, אני נורא מסכים עם קובי. לא אכפת לי מ"פוצי מוצי" של מנתח . אכפת לי מהביצועים שלו בחדר ניתוח.
אופירה, אני מסכים איתך בנוגע לשהיא מפקידה את חייה בידיה. וגם אני אמרתי לה, כל בן אדם רואה אותה בצורה אחרת. מבחינה מקצועית היא תותחית כמו כל הרופאים של אסותא נקודה.
אני חושב שאלך על דוקטור סובחי, לא כל כך משנה לי מי ינתח, העיקר שיהיה בעל ניסיון במעקף, ושיהיה טוב. אלך על הרופא עם הזמן המתנה הכי קצר אחרי שאקבל אישור מועדת חריגים.
אופירה, את אכן צודקת. נורא מתבייש לומר... לא הצלחתי לשתות המון מים ולשים בגדים כבדים.
אמרתי לעצמי, נגיע איך שאני , אני והאמת שלי. והנה, זה השתלם!
אז ה bmi שלי 40 ואכן יש סיבה לחגיגה מהבחינה הזו של זכאות לניתוח!
מדף שקיבלתי מאסותא מסתכם שהמעט שנותר לי לעשות הוא לעבור עוד שתי בדיקות, לשלוח לאסותא. הם נורא נחמדים שמה!
קפה על הבוקר, אני בהחלט מסכים איתך. במידה והייתי במכבי הייתי רוצה שאסנת רזיאל תנתח אותי. אבל אני לא, ולא כזה משנה לי מי. מה שמשנה לי הוא להיות אחרי הקבלת אישור המיוחל ולהיות לעבר הניתוח!
החתימו אותנו על הסכם למעקב, אמרו לנו איך ממשיכים, ואני באמת מקווה שיהיה לועדת חריגים מצב רוח טוב ושיאשרו לי את הניתוח!
אני גם יודע שאני צריך רופא שינתח אותי במעקף. הרופא שנפגשנו איתו קיבל שיגעון ששמע אותי אומר מעקף. הוא ישר קפץ ואמר לי: "למה?, כי שמעת שהוא בר ההצלחה הגבוהה ביותר?"
אמרתי לו , א - ניתוח "בר ההצלחה הגבוהה ביותר" הוא מעקף תריסריון.
ב - אתה מעכשיו הכרת אותי, אני מכיר את עצמי כל החיים. שנה אני לומד על כל העניין, על הניתוחים ועל התהליך, ולא יקום הרופא שיגיד לי שאני לא יעבור מעקף. אני לא מעוניין להימצא בעוד שנה וחצי שנתיים שוב בחדר ניתוח, מהסיבה הפשוטה, שתהליך כזה שוב? לא אעבור! מכאן אני דוהר להצלחה ולא למטה ממנה!
אסור להישבר, צריך להילחם על המטרות, ומקווה לחזור לכאן ולעדכן שאכן קיבלתי אישור! תחזיקו לי אצבעות