"אחרי החגים"

"אחרי החגים"../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

"אחרי החגים" כל כל הרבה פעמים שמעתי את צמד המילים הזה, חודש לפני ראש השנה הכל כאילו נעצר בציפיה ל"אחרי החגים"... נו אז כעת הגענו ל"אחרי החגים" וצריך לקום ולעשות מעשה ולבצע את כל מה שדחינו בתרוץ של "אחרי...אני למשל דחיתי את ההרשמה ל"שומרי משקל" לאחרי החגים כמובן
גם את צביעת הסורגים שעל החלונות- דחיתי לאחרי... ומה אתם דחיתם לאחרי
התחדשות \מילים ולחן נעמי שמר עייפות בלתי מוסברת פיק ברכיים לא מובן זו שעה שלא חוזרת לעולם - אבל בליבך אתה יודע שמעבר לפינה אהבה חדשה ממתינה אחרי החגים יתחדש הכול יתחדשו וישובו ימי החול האוויר, העפר, המטר והאש גם אתה, גם אתה תתחדש בגנך פורחים לפתע בערבוביה גמורה עץ החלומות ועץ הדעת טוב ורע הסתכל על כליך שהשארת בחצר הפטיש, הסולם, המעדר אחרי החגים... במסע שלא נגמר בין שדות הצל ושדות האור יש נתיב שלא עברת ושתעבור שעון-החול, שעון-חייך מאותת לך עכשיו למד-דלת, למד-הא, למד-וו. אחרי החגים...

שבת שלום לכולם, אנפה, קראתי שיש לך

מחר הרבה אורחים לארוחה, רק עכשיו קראתי את זה, לא יכולתי להכנס אחרי הצהריים, בגלל תקלה, אל דאגה אני שולחת לך את הטבח שלי, הוא יעזור לך, בהצלחה במפגש המשפחתי.

מקסימה - וואלה "אחרי החגים" זה

ממש לא התחייבות רצינית... עוד לא קיפלנו את הסוכה והסופגניות קורצות בכל פינה... נגמור עם הסופגניות - יגיעו אוזני המן... יגמרו האוזניים- יגיע פסח עם "המכות" שלו... שאלה טובה "אחרי איזה חגים"

maxima

New member
שיווו חונה...סופגניות, אזני המן...

מתי דיאטה?? גם אחרי החגים...

vera2

New member
חונה לרגע אנא אל תלכי לשום מקום

תישארי איתנו.נעמי שמר כבר אמרה את הכל. אני חיכיתי לשיגרה המבורכתשמגיעה "אחרי החגים".

בת אל 7

New member
../images/Emo182.gif מצא חן בעיני ..מספרו של

לני רביץ...מיליארדים של תאי זרע ,השתתפו ביחד עם כל אחד מכם במרוץ אכזרי לחיים,. מליארדים מאחיך ואחיותיךנותרו מפרפרים מאחור , כי הטבע יודע להבטיח שרק המהירים,החזקים, היפים והאמיצים מכולם יגיעו לנקודת הזינוק, במשחק החיים .רק תא זרע אחד מבין כל המיליארדים שיצאו לדרך יגיעו למטרה,והתא הזה הוא אתה אז בפעם הבאה כשתרגישו שפופים גשו לראי ותלחשו ליצור המקסים שמסתכל עליכם חזרה " מותק בלעדיך אין לי חיים אני הזוכה האחד והיחיד במרוץ הגדול של תאי הזרע.

odo13z

New member
אכן רעיון מעודד. ../images/Emo182.gif

ולמי שצריך תירוצים לדחיה....הם תמיד שם. נכון להיום : אחרי החורף...אצבע את הסלון. אין טעם כרגע. לפני פסח - עדיף. אז , אחרי הגשמים , אחרי שהגב לא יהי תפוש אחרי שתכנס המשכורת , אחרי שה"מחתונה" תשתחרר הבית החולים , אחרי החתונה של מי מהילדים. בקיצור - תירוצים לא חסרים. ובסופו של דבר , כאשר בראי מביטים תמיד יש שם עוד כמה קילוגרם עודפים. והעיקר שנהיה שמחים וגם בריאים.

ואני דווקא החלטתי לצבוע את הסלון

בעוד כמה שבועות... לא, לא מה שחשבתם... בעוד כמה חגי שבועות...
שבת שלום

maxima

New member
שיגרה../images/Emo13.gif שיגרה../images/Emo13.gif שיגרה../images/Emo13.gif שיגרע../images/Emo4.gif

shkedud

New member
לפני מותו שאלו את מגלן, שהסתובב

הרבה בעולם, וגילה ארצות: "מה הדבר שהיה הכי חסר לך בחייך?" והוא ענה: "הקסם שבשגרה" יש בה גם קסם, וגם הרבה נוחיות ובטחון

אנימו

New member
שקדוד- אהבתי את מה שאמר מגלן!

רק כשהשגרה נפגמת מכירים בערכה הלא יסולא בפז.

סבאאורי

New member
שבת שלום

מתמטיקה של רומן גבר פיקח + אישה פיקחית = רומן גבר פיקח + אישה טיפשה = סטוץ גבר טיפש + אישה פיקחית = נישואין גבר טיפש + אישה טיפשה = הריון מתמטיקה של המשרד בוס פיקח + עובד פיקח = רווח בוס פיקח + עובד טיפש = ייצור בוס טיפש + עובד פיקח = קידום בוס טיפש + עובד טיפש = שעות נוספות מתמטיקה של קניות גבר ישלם 2$ עבור פריט השווה 1$ כשהוא זקוק לו. אישה תשלם 1$ עבור פריט השווה 2$ שאינה זקוקה לו. נוסחאות כלליות וסטטיסטיקות אישה מודאגת לגבי העתיד עד שהיא תופסת בעל. גבר לעולם אינו דואג לגבי העתיד עד שהוא מתחתן. גבר מצליח הוא זה שמשתכר יותר ממה שאישתו מצליחה לבזבז. אישה מצליחה היא זו המוצאת גבר כזה. כדי להיות מאושרת עם גבר את צריכה הרבה הבנה ומעט אהבה. כדי להיות מאושר עם אישה צריך הרבה לאהוב אותה ולא להשתדל להבין אותה. גברים נשואים חיים יותר מגברים לא נשואים אולם גברים נשואים מוכנים הרבה יותר למות. אישה נישאת לגבר בציפייה שהוא ישתנה – אבל הוא לא. גבר נישא לאישה בציפייה שלא תשתנה – אבל היא כן. לאישה תמיד יש את המילה האחרונה בכל ויכוח. כל דבר שגבר אומר אחרי כן הוא תחילתו של ויכוח חדש. איך לגרום שאנשים יפסיקו להטרידך שתתחתן דודות זקנות תמיד היו באות אלי בחתונות, תוקעות אצבע בצלעותיי ואומרות "עכשיו תורך". ההטרדה הפסיקה מאז התחלתי לעשות להן אותו דבר בלוויות

maxima

New member
פוווו סבאאורי..הנוסחאות האלה

מסובכות מידי בשבילי....

אנימו

New member
סבאורי-לקחתי מחשב לצורך החשבונאות!

שבת שלום מהנה ורגועה. לך ולכל המשפחה.

odo13z

New member
סבא. הדברים ידועים אבל סידרת אותם

יפה. קובץ נחמד.

Manyana

בין שבעת ימי שבוע יש אצלנו יום קבוע, העמוס מכל השאר: זה היום נקרא מחר...

למעלה