נסה F9מצטער על חוסר באינפורמציה!!
הדיסק מחובר בחיבור SATA.
אין לי אפשרות לבדוק בביוס שהגדרות ה-SATA היא IDE, בגלל שהמסך שתמיד עולה (בתמונה) לא נותן לי עוד אופציות. ניסיתי f12,f2,del בשביל לאפס וגם זה לא עובד. ניסיתי גם “safe mode” ואת 3 האופציות שאחריו וזה לא עובד. יש עוד אינפורמציה שצריך שאשלח לך כאן? צפה בקובץ המצורף 33758 פרטים על המחשב:
Dell נייח
Intel core2 vpro
Win 98
Dell Optiplex 960
שנת 2014 בערך
תודה.
אין שינויי עם f9נסה F9
F2 לכניסה לביוס, אבל יש לי הרגשה שרק עם מקלדת בחיבור PS2 אמיתי (ללא מתאם PS2 ל- USB) בלבד.מצטער על חוסר באינפורמציה!!
הדיסק מחובר בחיבור SATA.
אין לי אפשרות לבדוק בביוס שהגדרות ה-SATA היא IDE, בגלל שהמסך שתמיד עולה (בתמונה) לא נותן לי עוד אופציות. ניסיתי f12,f2,del בשביל לאפס וגם זה לא עובד. ניסיתי גם “safe mode” ואת 3 האופציות שאחריו וזה לא עובד. יש עוד אינפורמציה שצריך שאשלח לך כאן? צפה בקובץ המצורף 33758 פרטים על המחשב:
Dell נייח
Intel core2 vpro
Win 98
Dell Optiplex 960
שנת 2014 בערך
תודה.
F2 לכניסה לביוס, אבל יש לי הרגשה שרק עם מקלדת בחיבור PS2 אמיתי (ללא מתאם PS2 ל- USB) בלבד.
אנסה בהקדם שאשיג מקלדת כזאת.. תודה רבה.F2 לכניסה לביוס, אבל יש לי הרגשה שרק עם מקלדת בחיבור PS2 אמיתי (ללא מתאם PS2 ל- USB) בלבד.
אני חושב שזה win98.הפקודה rstrui.exe שהיא הפקודה היחידה שמשחזרת את הרגיסטרי ב win98. ניתן להשתמש בה במצב בטוח command prompt
אתה משתמש במקשי החיצים כדי לבחור את מצב האתחול הרלוונטי במסך מההודעה הראשונה והשלישית שלך, אך אתחול לא יעבוד אם במערכת אין מנהל התקן רלוונטי עבור SATA אם זה מה שנבחר ב-BIOS. בזמנו היו או משמשים בכונני IDE או SATA במצב IDE או מתקינים דרייבר SATA/RAID תוך כדי התקנת מערכות Windows 3.x, NT3, 9x/ME, NT4, 2000, XP כאשר באתחול אשף ההתקנה היתה מופיעה בקשה לכך, היו לוחצים F6 ומתקינים את הדרייבר מתקליטוןאני חושב שזה win98.
איך אני מגיע לבמצב בטוח command prompt? תודה!
היי שוב,
השגתי מקלדת חוטית כמו שהציעו לי פה בפורום וזה עובד, F12 מביא אותי למסך בצילום (תמונה מצורפת) איך ממשיכים מכאן בשביל ש - windows יעלה?
תודה מראש!![]()
קצת מבולבל, אתה מתכוון שווינדאוס נמחק אצלי במחשב ואני צריך להתקין אותו מחדש? ניסיתי להגדיר רק את האופציה הראשונה וזה לא עובד, בהעלאת המחשב זה נותן לי שגיאה, אז החזרתי את כל האופציות כמו שהיה..boot sequence
משם תקבע מה עולה ראשון תעלה כמובן את ההתקן ממנו אתה רוצה להתקין...
כן איבדתי הקשר בטעות ...הייתי מנסה לדעתי F5 זה אמקצת מבולבל, אתה מתכוון שווינדאוס נמחק אצלי במחשב ואני צריך להתקין אותו מחדש? ניסיתי להגדיר רק את האופציה הראשונה וזה לא עובד, בהעלאת המחשב זה נותן לי שגיאה, אז החזרתי את כל האופציות כמו שהיה..
תראה את לשונית SATA OPERATION
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.