אחרי הייתכן,איתך ו-היי,יוצא הסינגל ה-4

idanri

New member
אחרי הייתכן,איתך ו-היי,יוצא הסינגל ה-4

דניאל שחרר בימים האחרונים את הסינגל ה-4(ולדעתי גם האחרון?) מהאלבום החדש "חיפה 87". הסינגל הוא: הכל נרגע

idanri

New member
זה דווקא השיר שהכי התחברתי אליו

מהשמיעה הראשונית של "חיפה 87"(הדיסק כמובן..) אבל השיר הכי אהוב עליי והשיר שמושמע אצלי הכי הרבה מהדיסק הוא איתך. שכל אחד ירשום מה השיר האהוב עליו ביותר מבין 3 הדיסקים של דניאל: אז מהדיסק הראשון(דניאל סלומון) השיר המועדף עליי הוא - אוהב אותך - מהדיסק השני(רבות הדרכים) השיר המועדף עליי הוא - אין לך הגנה - ומהדיסק השלישי(חיפה 87) השיר המועדף עליי הוא - איתך- הבחירה הייתה ממש ממש ממש ממש קשהההההה אני מאמין שגם לכם הבחירה לא תהיה קלה בכלללל.

התעוט

New member
שלי

מהראשון:קצת קשה,אבל,לב זהב. מרבות הדרכים:אין כמו האהבה שלך,(למרות שגם אחרת מדהים, וגם ספרי לי). מחיפה 87:חיפה 87.

י yuval

New member
אני..

ככה, מהראשון- אני לא מאמין! אין זה חובה, ככה הכרתי את דניאל- הוא האיר לי אור בקצה המנהרה משהו... (למרות שגם לבן!!! ואוהב אותה). מהשני- אחרת! (מיתר קרוע) מהשלישי- נראה לי שארץ יפה, זה השיר שהכי נקלט מהתחלה.. (אבל חיפה 87 זה כזה מתחבר אליי איכשהו נו טוב בכל זאת חיפאית! ) ואוו זה היה ממש קשה

LOLI152

New member
שלי..

ואו, הבחירה כל כך קשה! רק לאחרונה הוצאתי את חיפה 87 והכנסתי אותם לפני הסדר, אחד אחרי השני, וכאילו התאהבתי מחש. בזווית קצת שונה יותר, קצת בוגרת יותר, ואולי קצת כואבת פחות. בדיסק הראשון.. אני חושבת את 'אני לא מאמין'.. ואחריו את 'כולם אוהבים את דניאל' ואיך לא את 'בא מכאב' שבזכותו התאהבתי בדניאל לראשונה! בדיסק השני.. את 'אחרת' שמזכיר לי נשכחות ואהוב ישן.. שהרחובות נראים אחרת כשהוא לא כאן בתוכם. ואחריו את "עשן בעיני" שעושה לי טוב. ואז "מה את נושאת" שהוא יפהפיה, וכמובן "אין כמו האהבה שלך" המדהים! בדיסק השלישי.. את 'חללית האם' שכל כך יכולתי להתחבר אליו.. ואחריו את 'חיפה 87' שהזכיר לי כל כך הרבה, את 'הכל נרגע' שהתאהבתי בו משמיעה ראשונה ואת 'ראשים לזנבות' שדיי מבין את ההשקפה שלי לפעמים.(אגב, אמא שלי שנתנה דעתה על הדיסק של דניאל הכי אהבה את "אהובתי"..) בחירה כל כך קשה!

hilape

New member
שלום יקיריי

בוקר מצויין שיהיה לכולם .. עדיין לא אמרתי דבר על בחירותיי או דעותיי ותחושותיי בנוגע לדיסק וזאת משום שעד כמה שגדולה ורבה השפה העברית בכל האוצרות שטמונים בתוכה הדיסק הזה הוא הרבה מעבר להבעה או תחושה התחושה הראשונה שעברה בי כשהאזנתי לדיסק הוא רגש רב ובכי במיוחד מן השיר חיפה 87 אך השיר המשוחזר ביותר בדיסק הוא אהובתי כולנו מחפשים את הירח למרות שהוא מחובר לתוך הלילה הוא עדיין מאיר את הרגשות החשוכים של האדם כשהרגש כואב (אכזבה )

ב י ז י

New member
קשה מדי.

1- כשתחזרי, בא מכאב 2- מיתר קרוע, ספרי לי 3- עוד לא החלטתי

BaRbiK

New member
היי,

הלך כל המתח באנטרים ברגע ששמת את התמונה וכתוב "הכל נרגע" שיהה לו בהצלחה

למעלה