אחרי הכל ביטא ביום 11 - 48

מצב
הנושא נעול.

sandrag

New member
אחרי הכל ביטא ביום 11 - 48../images/Emo9.gif

יש. יש ביטא חיובי. עכשיו רק לחכות שהוא יוכפל. אני יודעת שאתם לא ממש מכירות אותי אבל עזרתן לי המון. כל בוקר אני נכנסת לקרוא מה חדש. תודה

אמאלה2

New member
כיפק היי ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

יש. יש ביטא חיובי. עכשיו רק לחכות שהוא יוכפל. אני יודעת שאתם לא ממש מכירות אותי אבל עזרתן לי המון. כל בוקר אני נכנסת לקרוא מה חדש. תודה
כיפק היי

איזה יופי! כמה כיף להיכנס בבוקר ולמצוא עוד הודעה של אושר. שיהיה בהצלחה ומחזיקה אצבעות להכפלה!

העין ה 3

New member
איזה יופי!

איזה יופי!
אז גם בימי רביעי זה מצליח...

ברכות../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ברכות

בשורות טובות ליום חדש. אי"ה שיוכפל בעוד הרבה. נא לעדכן בקי

../images/Emo45.gif אני רואה שאני חייבת להתחיל שוב

אני רואה שאני חייבת להתחיל שוב
טיפולים ומהר, כדי להספיק ולתפוס את הגל החיובי שעובר עלינו בפורום. לא יאומן, פשוט נפלא. מחזיקה לך אצבעות להכפלה

כל הכבוד

כל הכבוד
והלוואי שתמיד יהיו רק בשורות טובות כאלו

למה ב 11../images/Emo35.gif

למה ב 11

למה עשית את הבדיקה ביום ה11? (היום המקובל בדר"כ הוא ה12) כמה ביטא צריך להיות - שהוא חיובי? האם כדאי לעשות בדיקה בייתית?! (היום ה12 שלי יוצא בשבת) בקי ושוב מזל טוב.

העין ה 3

New member
אכן, מקובל לעשות ביום ה-12

למה ב 11

למה עשית את הבדיקה ביום ה11? (היום המקובל בדר"כ הוא ה12) כמה ביטא צריך להיות - שהוא חיובי? האם כדאי לעשות בדיקה בייתית?! (היום ה12 שלי יוצא בשבת) בקי ושוב מזל טוב.
אכן, מקובל לעשות ביום ה-12
ביום ה-12, בטא תקינה נחשבת לבטא מעל 50. 48 ביום ה-11, זה בוודאי יותר מאשר 50 ביום ה-12, כך שזו בטא בהחלט מצויינת. גם בטא שהיא מתחת ל-50 ובלבד שהיא מעל 10 נחשבת לתשובה חיובית, אבל אז קיימות 3 אפשרויות: אפשרות ראשונה שהבדיקה נעשתה זמן קצר מדי לאחר הכוריגון האחרון (יש נשים שמקבלות כוריגון לאחר ההחזרה לשם תמיכה), והבטא גבוהה בגלל שאריות הכוריגון. אפשרות שניה שההריון לא תקין (או כימי). אפשרות שלישית - שכולנו מחכות לה - שההריון תקין, רק שהתחיל עם בטא מאוד נמוכה. את זה רואים בבירור לאחר יומים כאשר יש הכפלה. יש פה הרבה בנות שהתחילו עם בטא נמוכה בהרבה מ-50.

sandrag

New member
אין הכפלה

אין הכפלה
תודה רבה לכולן... אבל ביום שישי לא היתה הכפלה, רק 64. לא הכל אבוד. אני מחכה לתוצאות מהיום. תחזיקו לי אצבעות חזק חזק. בכל מקרה לשואלות לא חיכיתי ליום ה-12 כי כבר לא יכולתי. לא רציתי לקבל את השלילי בטלפון " אני מצטערת סנדרה אאין הריון" הלכתי למכבי ועשיתי. רציתי להיות רק אני מול המחשב.

אמאלה2

New member
סנדרה אני מחזיקה אצבעות חזק חזק

אין הכפלה
תודה רבה לכולן... אבל ביום שישי לא היתה הכפלה, רק 64. לא הכל אבוד. אני מחכה לתוצאות מהיום. תחזיקו לי אצבעות חזק חזק. בכל מקרה לשואלות לא חיכיתי ליום ה-12 כי כבר לא יכולתי. לא רציתי לקבל את השלילי בטלפון " אני מצטערת סנדרה אאין הריון" הלכתי למכבי ועשיתי. רציתי להיות רק אני מול המחשב.
ומקווה שבכ"ז יהיו חדשות טובות היום.

סנדרה../images/Emo24.gif

ומקווה שבכ"ז יהיו חדשות טובות היום.
סנדרה

מחזיקה לך אצבעות. ומקווה שהיום תהיה הכפלה
אוףףףףף למה מתעללים בנו? עד שרוצים לשמוע תשובה חיובית,פתאום אין הכפלה
ממש מעצבןןןןןןןן

diana1973

New member
לא מבינה בהכפלות אבל הייתה עליה

אין הכפלה
לא מבינה בהכפלות אבל הייתה עליה
קטנה בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות

sandrag

New member
Bata 118../images/Emo42.gif

אין הכפלה
Bata 118

יש. קיבלתי עכשיו תשובה. 118- תוצאה בסדר. לא עבדתי כלום עד עכשיו מרב לחץ. עוד שבוע עוד בדיקה. תודה לכולן על התמיכה

יופיייייי,../images/Emo13.gif

Bata 118

יש. קיבלתי עכשיו תשובה. 118- תוצאה בסדר. לא עבדתי כלום עד עכשיו מרב לחץ. עוד שבוע עוד בדיקה. תודה לכולן על התמיכה
יופיייייי,

ידעתי שזה יכפיל!!!!!!!! לפעמים הבטא קצת אדישה
אני שמחה מזל טוב מזל טוב שימשיך רק טוב

diana1973

New member
יששששששששששששש

Bata 118

יששששששששששששש
אמרתי לך למרות חוסר הנסיון שלי הייתה עליה והיא ממשיכה ושתמשיך אמןןןןןןןןןן

העין ה 3

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות

ממשיכה להחזיק אצבעות
אולי עוד בכל זאת תהיה הכפלה. יום ראשון - יום המזל, נכון?

ורדה,אני מזכירה לך.....

ממשיכה להחזיק אצבעות
אולי עוד בכל זאת תהיה הכפלה. יום ראשון - יום המזל, נכון?
ורדה,אני מזכירה לך.....
שבוע הבא אני(ז"א לא אני,אלא הפונדקאית שלי
) ואת עושות בדיקת בטא אמא'לה איזה פחד
תגידי:יש לך סימנים,או תופעות מיוחדות? למימי כבר מהיום של ההחזרה יש כאבי בטן.(תבינו,זה התחיל עוד לפני ההחזרה..) כאבי הבטן הולכים ובאים

sandrag

New member
אני לא מאמינה יש לי דימום../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה יש לי דימום

זהו. להספיד. לפני שעתיים קיבלתי תשובה שהכל תקין ועכשיו דימום. למה זה מגיע לי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה